Lider dana

 danas  Nedelja  Subota  Petak  Četvrtak  Sreda  Utorak   

Današnji džekpot je 13 poena!

ElvisDKing 1334

Ličnost dana

Ličnost dana će biti korisnik koji je najviše bio na vrhu tabele (postoje posebne tabele za muškarce i devojke). Tabela se ažurira šest puta na sat i pri svakom ažuriranju osoba na vrhu tabele će dobiti određeni broj poena na njegov/njen dnevni rezultat.

Broj poena je jednak broju korisnika koji su u tom trenutku onlajn
(broj možeš da vidiš na dnu prve stranice). Razlog je jednostavan - ako ima mnogo korisnika onda se tabela brže menja i prvo mesto je sve vrednije. Tabela dana se takođe menja šest puta na sat, a poslednji poeni se dodaju oko 23:53.

Na početku novog dana, korisnik koji je stekao najveći rezultat tokom prethodnog dana i bio ličnost dana, dobiće džekpot. Određeni broj poena se dodaje na njegov/njen račun. Veličina džekpota se povećava tokom dana i njegov rast se vidi na sajtu u realnom vremenu. Obrati pažnju! Samo će jedna osoba dobiti poene - osoba koja je ličnost dana i na vrhu tabele u 23:59. Čestitamo! :)

Lider regiona

Lider regiona je osoba iz tvog mesta koja ima najveću ocenu slike. Ista pravila se primenjuju za lidere regiona kao u TOP-u. Takođe, možeš da vidiš lidere u nekim drugim regionima - izbor regiona je dostupan blizu slike lidera.

 
Lider tvog regiona
Učitavanje
Džekpot
Današnji top:
ElvisDKing 1334
 vidi više »

Današnji džekpot je 13 poena.
Lideri u poslednjih 6 dana:
Nedelja ElvisDKing 139
Subota shark023 125
Petak shark023 135
Četvrtak shark023 141
Sreda shark023 141
Utorak shark023 126