Lider dana

 danas  Četvrtak  Sreda  Utorak  Ponedeljak  Nedelja  Subota   

Današnji džekpot je 240 poena!

SPUNK 24057
Zmajjj (28) 5629

Ličnost dana

Ličnost dana će biti korisnik koji je najviše bio na vrhu tabele (postoje posebne tabele za muškarce i devojke). Tabela se ažurira šest puta na sat i pri svakom ažuriranju osoba na vrhu tabele će dobiti određeni broj poena na njegov/njen dnevni rezultat.

Broj poena je jednak broju korisnika koji su u tom trenutku onlajn
(broj možeš da vidiš na dnu prve stranice). Razlog je jednostavan - ako ima mnogo korisnika onda se tabela brže menja i prvo mesto je sve vrednije. Tabela dana se takođe menja šest puta na sat, a poslednji poeni se dodaju oko 23:53.

Na početku novog dana, korisnik koji je stekao najveći rezultat tokom prethodnog dana i bio ličnost dana, dobiće džekpot. Određeni broj poena se dodaje na njegov/njen račun. Veličina džekpota se povećava tokom dana i njegov rast se vidi na sajtu u realnom vremenu. Obrati pažnju! Samo će jedna osoba dobiti poene - osoba koja je ličnost dana i na vrhu tabele u 23:59. Čestitamo! :)

Lider regiona

Lider regiona je osoba iz tvog mesta koja ima najveću ocenu slike. Ista pravila se primenjuju za lidere regiona kao u TOP-u. Takođe, možeš da vidiš lidere u nekim drugim regionima - izbor regiona je dostupan blizu slike lidera.

 
Lider tvog regiona
Učitavanje
Džekpot
Današnji top:
SPUNK 24057
Zmajjj (28) 5629
 vidi više »

Današnji džekpot je 240 poena.
Lideri u poslednjih 6 dana:
Četvrtak Zmajjj 322
Sreda SPUNK 280
Utorak SPUNK 272
Ponedeljak SPUNK 337
Nedelja dholidej 237
Subota IILLKKEE 201