Lider dana

 danas  Petak  Četvrtak  Sreda  Utorak  Ponedeljak  Nedelja   

Današnji džekpot je 39 poena!

Kalasnikov-x 3962

Ličnost dana

Ličnost dana će biti korisnik koji je najviše bio na vrhu tabele (postoje posebne tabele za muškarce i devojke). Tabela se ažurira šest puta na sat i pri svakom ažuriranju osoba na vrhu tabele će dobiti određeni broj poena na njegov/njen dnevni rezultat.

Broj poena je jednak broju korisnika koji su u tom trenutku onlajn
(broj možeš da vidiš na dnu prve stranice). Razlog je jednostavan - ako ima mnogo korisnika onda se tabela brže menja i prvo mesto je sve vrednije. Tabela dana se takođe menja šest puta na sat, a poslednji poeni se dodaju oko 23:53.

Na početku novog dana, korisnik koji je stekao najveći rezultat tokom prethodnog dana i bio ličnost dana, dobiće džekpot. Određeni broj poena se dodaje na njegov/njen račun. Veličina džekpota se povećava tokom dana i njegov rast se vidi na sajtu u realnom vremenu. Obrati pažnju! Samo će jedna osoba dobiti poene - osoba koja je ličnost dana i na vrhu tabele u 23:59. Čestitamo! :)

Lider regiona

Lider regiona je osoba iz tvog mesta koja ima najveću ocenu slike. Ista pravila se primenjuju za lidere regiona kao u TOP-u. Takođe, možeš da vidiš lidere u nekim drugim regionima - izbor regiona je dostupan blizu slike lidera.

 
Lider tvog regiona
Učitavanje
Džekpot
Današnji top:
Kalasnikov-x 3962
 vidi više »

Današnji džekpot je 39 poena.
Lideri u poslednjih 6 dana:
Petak Kalasnikov-x 245
Četvrtak Kalasnikov-x 245
Sreda Kalasnikov-x 251
Utorak Kalasnikov-x 253
Ponedeljak Kalasnikov-x 252
Nedelja Kalasnikov-x 263