Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Cipi blog
                                                     BABA VANGA
                                       
                                          Mnoge je prorekla i pogodila !!!
                                               A uz to , bila je i slepa. 
                                                  III. SVETSKI RAT.....
Baba Vanga: III. svjetski rat počet će 2010. godine
Vangina proročanstva redom su se ispunjavala. Predvidjela je početak II. svjetskog rata, napad na američke Blizance, potonuće ruskog Kurska...
 
Slijepa bugarska proročica Vangelia Gušterova, poznatija kao Baba Vanga, predvidjela je kako će Treći svjetski rat početi 2010. godina. Baba Vanga time je uzburkala duhove pošto su se njezina proračanstva o svjetskim katastrofama redom obistinila. Predvidjela je tako početak Drugog svjetskog rata, potonuće ruske nuklearne podmornice Kursk te napad na američke Twinse 11. rujna 2001.
"Američki blizanci će pasti nakon što ih napadnu čelične ptice, vukovi će zavijati u grmlju i nevina će krv biti prolivena", glasilo je njezino proročanstvo koje se obistinilo za vrijeme vladavine Busha (grmlje). Baba Vanga je predvidjela i perestrojku u SSSR-u, smrt princeze Diane kao i Hitlerov neslavni kraj. Proročica je vidjela i vlastitu smrt, i to 11. kolovoza 1996., kao i nedavne sukobe u Gruziji. Vanga je predvidjela kako će Treći svjetski rat početi nakon pokušaja atentata na četiri državnika te sukoba u Hindustanu 2010. godine.

KOMUNICIRALA JE S NEVIDLJIVIM BIĆIMA
Baba Vanga prorekla je da će ljudi za otprilike 200 godina komunicirati s izvanzemaljcima, no da mnogi od njih već dugi niz godina žive na zemlji. Tvrdila je kako joj informacije o budućem prostoru i vremenu šalju neka nevidljiva bića.
Vangelia Gušterova rođena je 3. listopada 1911. kao Vangelia

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: