Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
boki1978 blog

DA LI ZNATE DA POSTOJI I OVAKO NESTO??

  VOJVODJANIN DA SNIMI FILM??
1390320422.jpg  ,a verovali ili ne ,snimljen je i film!!!
"Na obroncima Fruške gore i u drugim šumovitim predelima vojvođanske pitomine ekranizovan je strip o Zagoru Te-Neju, junaku šume Darkvud i nekadašnjem idolu današnjih tridesetikusurgodišnjaka, koji u starim kutijama još čuvaju majice sa žuto-crnim amblemom koji im je majka prišivala pomoću „ bagat“ mašine, kao i nevešto sastavljene tomahavke.
Autor 45-minutnog filma o Zagoru je novosadski entuzijasta Svetozar Ljubojević Ljuba, poznat i kao Ljuba Zagor, koji tumači glavnu ulogu u filmu. Pored njega, u filmu se pojavljuje još petnaestak ljubitelja kultnog stripa Serđa Bonelija, koji su nedostatak prave profesionalne opreme za snimanje nadomestili kvalitetnim kostimima (izradio ih je sam Ljubojević) i fanatičnom energijom i glumačkim poletom. Svetozar Ljubojević za Press govori o motivima koji su ga naveli da snimi film pod imenom „Zagor - Poglavica bez plemena“. - Strip „Zagor“ propratio je mladost moje generacije. „Blek“ i „Komandant Mark“ u jednom trenutku postali su dosadni, ali „Zagor“ je meni i mojim prijateljima ostao na prvom mestu do danas - svedoči 29-godišnji Ljubojević, autentični predstavnik generacije „zagorofila“. On kaže i da film ima poseban, laloški šmek. - Film je naišao na odličan prijem u Vojvodini, jer je to nešto naše, autentično, a i ljudima je bilo zanimljivo da čuju vojvođanski akcenat u filmu koji govori o Zagoru Te-Neju - kaže Ljuba Zagor."


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: