Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Jaymz blog
  Једна жена је у онлајн куповини на сајту "eBay" купила кућу за 1,75 долара! 

Ова невероватна куповина обављена је у граду Сагинав, у Мичигену, у Сједињеним Америчким Државама. 

Било да је у питању хипотекарна криза или не, не би требало да буде икаквих проблема у проналажењу начина финансирања куповине ове куће. 

Новински извештај наводи да је једна жена из Чикага дала понуду у износу од само 1,75 долара како би победила на онлајн аукцији и купила једну напуштену кућу баш у граду Сагинав у држави Мичиген

Ову понуду дала је 30-годишња Џејн Смит. Поред ње, за ову напуштену кућу надметало се још осам аукционара који су дали своје понуде. 

Локалне новине наводе и да на вратима ове куће стоји обавештење у коме пише да је рочиште у току и да она мора да плати око 850 долара за заостале порезе, као и за трошкове чишћења куће. Изгледа да у почетку багателна куповина куће то више није! 

Новине додају да није било могуће доћи до продавца ове куће ради коментара, а као продавац наводи се компанија "Southern Investments LLC". 

Џејн Смит је изјавила да, иако је купила кућу, још увек није видела имање па чак ни тај град и да планира да тек купљену кућу прода. 

"Не планирам да се селим у Сагинав", изјавила је Џејн новинарима. 

Изгледа да Џејн ипак неће уживати у плодовима своје куповине. А и каква је то кућа за долар?! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: