Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
voki52 blog

ako niste znali pogledajte

17fa351209.jpg  
Ovan
Uzbuđenje koje osećaju dok jure za nekim i izazov ljubavi, kao i strast romanse ovom posesivnom znaku su na listi prioriteta. U vezama, oni su zahtevni. Ne žele da budu kontrolisani i važno im je da osete da su na prvom mestu. Očekuju vernost i lojalnost od svojih partnera, ali su voljni i da to pruže. Dokle god je veza uzbudljiva i daje im snagu, zajednica će biti jaka.

Bik
Ljubav Bikova je senzualna i fizička, odana i stalna. Oni se neće zadovoljiti ničim manjim od apsolutne lojalnosti. Vole veze koje su stabilne i pomalo podsećaju na rutinu. Nećete naći Bika koji provodi vreme u nekim beznačajnim aferama; umesto toga, oni ulažu u dugotrajne veze. Kada stvari postanu teške, ostaju verni svojim obavezama.

Blizanci
Za njih je romansa stalna potraga za savršenom ljubavi i srodnom dušom. Njihova harizmatična priroda daje im da uživaju u svojim aferama, sve dok se ne uvere da su našli odanog partnera koji voli da sluša. Kada pronađu ljubav, to je zato što ovi ultrasenzitivni tipovi mnogo razmišljali o toj situaciji.

Rak
Najsrećniji su kada se osećaju potrebnim. Oni vole da vole i da budu voljeni. Imaju jak osećaj za porodicu i tradiciju. Gaje snažna osećanja, naročito kada im je partner u potpunosti odan. Mogu biti emotivni, ali to je cena koju ćete platiti ako imate partnera koji vas nikada neće izneveriti.

Lav
Kod Lavova drama je prisutna i u ljubavi. Boriće se do smrti da zaštite onog koga vole i davaće mu svu svoju podršku i lojalnost. Sve dok im je ego nahranjen dozom romanse i odanosti, žrtvovaće se za one koje vole i njihovi dragi mogu da računaju na njih kada je u pitanju sreća.

Devica
Ovi nežni i praktični ljudi imaju isti pristup ljubavi. Devica može da čeka godinama da nađe ljubav, ali jednom kada se to desi, partner postaje ljubav njihovog života. Njihova ljubav je topla i stalna, odana i postojana. Sve dok se prema njima odnosite s pažnjom, poštovanjem i iskrenošću, možete očekivati jaku zajednicu koja će trajati čitav život.

Vaga
Ljubav je sve za Vage. One žive za ljubav i romansu i učiniće sve da izbegnu da povrede one koje vole. Odane i lojalne, očekuju da veza bude harmonična. Mogu biti emotivno zavisne od svog partnera.

Škorpija
Zaljubljena Škorpija može biti veoma strastvena, ali i veoma konfuzna. Iako su veoma uzbudljive, Škorpije imaju običaj da skrivaju svoja osećanja, a to može izazvati konfuziju. Očekuju vernost i odanost, a zauzvrat će biti duboko vezane za svog partnera. A kada se osećaju sigurno, odaće vam svoje tajne.

Strelac
Za Strelca, ljubav je avantura. Oni ne žele da se vežu. Potreban im je partner koji će ih intelektualno stimulisati i davati im osećaj sigurnosti, a u isto vreme biti uzbudljiv. Strelci će se vezati za pravu osobu, ali ta osoba mora da zna da je sloboda prva Strelčeva ljubav. To se mora poštovati ako želite da vaša veza sa Strelcem bude dugovečna.

Jarac
Za njih je ljubav inspiracija. Iako vole duboko i u potpunosti, nisu najotvoreniji u iskazivanju svojih osećanja. Svaka veza za njih je ozbiljna, a duža obično uključuje i planiranje porodice. Očekuju lojalnost i podršku od svog partnera i više im odgovara da dominiraju u vezi.

Vodolija
Ovaj horoskopski znak voli ljudski rod u celini, i prvo mora da vas voli kao prijatelja pre nego što postanete partneri. Iako su nezavisni i vole slobodu, u potpunosti su lojalni kada se vežu za nekoga. Od svojih partnera očekuju da dele obaveze koje se tiču doma i porodice, kao i da imaju zajedničke ciljeve.

Ribe
Ljubav je gorivo koje im daje energiju za dugotrajnu vezu. Za njih, ljubav i romansa idu u paketu. Ovim sanjivim romantičarima treba dokaz da su voljeni i ne podnose dobro odbijanje svojih partnera. Ribe su veoma osećajni partneri puni razumevanja. Biće lojalni sve dok ima romanse. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Rockman (50)
zadovoljan sam...hihihi...:-))))
#1, 19.10.2008 - 14:27