Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
dejo36 blog

Tačno se osjetig ko čojek koji je na proslavu bio najveseli, pa mu prsle gaće! E tačno tako!

 Mene dade bombon, a veli evo ti žvaka... Turig oni bombon u usta, pa počeg da žvaćem... Malo po malo, svatig to je žvaka! Reko da istegnem i ja, ili da ne istegnem, vala reko da istegnem... Povukog rukom, pomače mi se zub... Ovi prednji... Uuu, reko, đavoljeg zubara!  


Kako mu otvorig, on veli: Bogomi nemam kad svrtat, samo sam usput... E reko imaš kad svrtat... Imaš Jovane, da ćemo se bit! Ulazi u kuću! Ulježe, pa veli: E kako sad Samuilo iskrka Solumiju da ti je bilo viđet, ig! A neka to što veli no da viš ko daje on iskrko, vas se raskravio... Veli: Sinu je s ove bande, pa s ove, pa onda šakom unos... Reko, je li pala na pod... Veli: Ne! Bogomi reko sva je prilika to je prva runda... Kaka veli runda... Taka reko Jovane, to se u boks zove runda pa ima tri... Ovu prvu je on dobio, viđećemo za ove druge... Dobro i veliš bogomi, veli on... A reko što je bije...?! Ma veli zapela evo tri mjeseca, oće u banju, pa oće! Pa reko oni se oko te banje biju znači tri mjeseca...?! Biju veli bogomi... E reko, mene je onda jasno ko je na pod! Jasno, da nema jasnije! Mislim dako avetinja iziđe, oće, kako ne... U neko doba eve i Ćetka! Reko, sto posto došo da ište knjigu. Da viš kad me obruka pred Jovanom, da viš kad reče, vrni mi onu knjigu, da viš sad veselja... Srećom, ne spominje je... A namirisan, začešljan, ko da ima pomoćnika usput koji mu govori je li koja dlaka otišla drukče, pa je odma začešlja, velim ti začešljan, crevlje mu nakremane, sto mirisa na njega! Sto! Evo vidi koji su! Jedan od crevlji, drugi od opeglanig gaća, treći od parfima, četvrti od pomade, peti od flizure, šesti ima naku jabučicu, pa š njom pod pazug, vako gilikće se, sedmi... ma šta da ti pričam...
Miriše ko livada! A neka ti to no žvaće onu gumu na rastezanje, vako je skopa rukom, pa istegne... Grana mislila da ono vuče iz nosa, pa mu rekla, isekni se Ćetko, stid te bilo! A neka što je vuče, no od nje čini balone, pucka, šta da ti pričam... Reko, treba š njim nešto pričat da zamaštam onu knjigu, pa ko zađavola rekog: Fina ti ta guma, na rastezanje... Kako mu to rekog izdrije mali bombon iz džepa, pa veli: Evo i tebe jedna... Mene dade bombon, a veli evo ti žvaka... Turig oni bombon u usta, pa počeg da žvaćem... Malo po malo, svatig to je žvaka! Reko da istegnem i ja, ili da ne istegnem, vala reko da istegnem... Povukog rukom, pomače mi se zub... Ovi prednji... Uuu, reko, đavoljeg zubara!
Koje, ne znam oli mi vjerovat, da u ovo naše selo podijeliš ove žvakaće gume đavolji ti zubar ne bi trebo! Ne, časti mi, bilo bi izvađenig zuba da se krstiš! Velim ti, pomače mi se zub, žvaćem onu gumu, žvaće ona mene, ne znam kuj ću š njom, čuo sam da se ne valja progutat, reko, pogle đe me avetinja o jadu za bavi, pogledag u Petrušu, reko dako me ona svati, kad imam šta viđet! Ona gleda u Ćetka! Reko, da mi se nije pričinjelo, ma kaki, gleda da nestaneš! Popila podobro! Uuu, reko, tun smo znači! A kako viđeg da u njega gleda mene sve prođe... Sve... Tačno se osjetig ko čojek koji je na proslavu bio najveseli, pa mu prsle gaće! E tačno tako! Nit šta čujem da pričaju nit šta vidim, bleskasto se smijem, žvaćem gumu, dok ne odoše.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: