Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
aleksandra84 blog

*.*.*.*.*TIPOLOGIJA USAMLJENIH DEVOJAKA*.*.*.*.*

 Ovu lucidnu analizu možemo zaključiti tvrdnjom da, ako ne spadaš ni u jednu od sledecih  kategorija, ti si najverovatnije devojka koja ima dečka.
Kakvog-takvog, ali bar nekakvog.

 

1. GENIJE: daleko od toga da je ružna, pametnice suuglavnom vrlo lepe, iako postoji stereotip da nisu.Razlog njene samoće nije to što joj nešto fali, ona jesama zato što nečega ima previše. Matematički proble-mi za nju nisu problemi, ali ljubavni problemi - o da!Njen najveći problem je kako sprečiti frajere da beže odnje "kao đavo od krsta", i kako im objasniti da to što je"too much smart" ne znači da jede žive ljude.Napomena: to je ona što je profesori obožavaju i štodolazi neispavana u školu.

2. KALUĐERICA: ova devojka je čvrsto odlučila dasvoje srce sačuva netaknuto do braka. Njen stav je da sene zabavlja sa momcima. Tu postoji jedan sitan prob-lem: a kako da nađe svog budućeg muža ako se nezabavlja? Ona tvrdi da će ga prepoznati čim ga ugleda.Ako vam nije jasno kako će se to dogoditi, pogledajteneki američki filmić o ljubavi na prvi pogled.

3. SREMČICA: živi u poslednjoj tarifnoj zoni gradskogsaobraćaja pa joj jednostavno prođe ceo dan dok ode ivrati se iz škole, te nema vremena ni da misli na dečka.

4. KARIJERISTA: ova single devojka je u prvom timupoznatog sportskog kluba, police su joj pune medalja(što sa sportskih, što sa takmičenja iz biologije), njenprosek ocena je 5,00. Pre škole ona uči, a posle školeide pravo na trening, tako da, na žalost (ili na sreću?),vremena za frajere nema.

5. NEDODIRLJIVA: ima dugu kosu, savršenu liniju,ide u solarijum i uvek je dobro raspoložena. Ona jenajlepša devojka u školi. Od onih je za koju će vamortak reći: "Ma ekstra je, ali nemoj sebe da turiraš daćeš je smuvati. Čoveče, nju je bezuspešno startovaloveć pet najboljih frajera u školi!". Nema lava koji seneće okrenuti za njom, ali isto tako nema lava koji ćeskupiti petlju i pokušati da je smuva. Mislim, svi je onipomalo muvaju, ali su obično na kraju oni ti koji susmuvani, sluđeni itd.

6. RUŽNO PAČE: Postoji jedna bajka u kojoj se ova-kvo pače pretvara u labuda, ali nije izvesno da će se toi njoj desiti. Ovo je devojka koja će prošetati Rimom ada joj baš niko ništa neće dobaciti. Moja tetka iz Italijeme je jednom posavetovala da, ako mi se to ikada desi,možda treba da razmislim o tome da se zamonašim.Srećom, to se u Rimu mnogo ređe dešava nego u Beogradu.

7. FEMINISTKINJA: Ona je razočarana u muškarce dosrži. Počev od pradede, preko dede, pa oca, sve dobrata, bivšeg najboljeg druga i bivšeg dečka, svi muškarci koje je ikad upoznala su nesnosni gadovi, šovi-nisti i pre svega teške kukavice! Njena životna misija jeda se osveti jačem polu. Obično je kratko ošišana injeno zanimanje iz snova je sudija u brakorazvodnimparnicama, u kojima bi uvek svu imovinu dodeljivalaženama.

8. LEZBIJKA: Ona nema dečka jer - ima devojku.

9. UPRAVO OSTAVLJENA: Sam njen naziv govori dosta o njoj. Ona nema dečka jer ga je imala do pre par sati i nije ni pomišljala da bi mogao da je ostavi, pa je sada potpuno zatečena novonastalom situacijom. Uprincipu ona je jedna privlačna devojka, ali se trenutno nikome ne bi svidela, jer... oči su joj naduvene od suza + nije predvidela da će joj trebati vodootporna maskara. A i fizički je nemoguće da se bilo kome svidi jer je zaključana u svojoj sobi i gleda njegove slike.

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

pa nemam pojma..mislim da ima istine u ovome!!
#1, 01.11.2008 - 22:49