Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
voki52 blog
pogledajZnam da će mnogi ovde biti iznenađeni, a da ćeš TI biti pomalo začuđena kada pročitaš ovo, draga moja virtuelna ljubavi, ali ja ne mogu, a da ti makar ne pišem pisma i tako prekraćujem ove preduge minute u isčekivanju onog, u kome ću te sresti i kad će ovo ludo i ljubavi željno srce, naglo početi da kuca i nastoji da iskoči iz grudi i da poleti pre mene u tvoje ruke i da ti se preda.
Ma ono je ustvari već kod tebe, a meni se samo čini kako je ovde.


Znam ja to i osećam, ali se ponašam kao da nije tako i ubeđujem sebe da je to sve samo igra u kojoj se treba dobro zabaviti i zaboraviti.


Još kad bi me neko podučio kako?


Ma znam ja i da ti ne znaš, koliko si mi draga i koliko čeznem za tobom i da te svake noći sanjam i budim se okupan znojem pa onda više ne mogu da zaspim, nego nagnut kroz prozor pokušavam da osluškujem tišinu i uvek čujem tvoj dah u njoj.


Vidim te kako mirno spavaš i zadovoljno sanjaš (možda baš mene?) i kako su ti rasute kose na mirisnom jastuku, posute ljubičicama, a na stoliću pored, dva narcisa u vazi.

Evo pre neku noć sam sanjao jezero (ono naše), mirno, preliveno rumenilom odbeglim od sutona i sitne rumene talasiće, kao dragulje, kako se poigravaju na površini i zapljuskuju čamac kojim prilaziš obali meko, ne skidajući pogled sa mene.


Prikovala si me za zemlju tim očaravajućim pogledom i uzalud sam pokuašavao da se pomerim da ti kažem neku nežnu, neku predivnu, još neizrečenu misao, koja mi se sve ovo vreme vrzma po glavi i uvežbavam je svakoga dana stotinu puta, ali nikako da progovorim i kolena me izdaju, a grudi pune..čežnja..


Pokušaću nekad da ti opišem tu radost, koja me obuzima kada pomislim na tebe, na toplinu tvog pogleda i očaravajući glas koji pleni, tvoj graciozni hod i elegantne pokrete i moju apsolutnu smušenost pred tobom, toliko jaku i duboku da se ozbiljno pribojavam susreta koji isčekujem i želim iznad svega.


Znam da mnooogo očekuješ od mene  – od NAS, jer su te neki gadovi opasno varali i zavodili lažima u životu. I znam da si uplašena i nesigurna i da se bojiš nove prevare i da to može opasno da smeta, ali ću dati sve od sebe da mi poveruješ i dozvoliš srcu da se otvori.


Hoću da verujem da mi nećeš zameriti, što ti se ovde, na blogu, obraćam, jer nisam našao bolji način ili možda hrabrost, da prekršim obećanje i jednostavno dođem i to odmah!


 Sad! Iz ovih stopa bih trebao možda da krenem, ne čekajući ni trenutka više!


Ni trenutka više!!


Ti i ne slutiš i kooo zna da li ću ti ikada umeti da objasnim koliko bih to želeo, daleko iznad svega, jer iako te još video nisam,osim na slici, slutim jednu izuzetnu dušu u tebi i u njoj ono, što tolike silne godine tražim i isčekujem.


Sve je na jednom mestu – u  tvojoj duši!


Ljubav, ushićenje, lepota, život...sve!!


Sva ona neslućena lepota, koju sanjam i ka kojoj težim i nadam joj se.


Evo i sad mi srce podrhtava, pri samoj pomisli na to, kako ćeš TI reagovati, kada klikneš i uđeš na blog da ovo čitaš, a znam da ti je stalo.


Kako bih voleo da sam ptica ili nevidljivo biće i da te iz prikrajka posmatram za to vreme, dok čitaš ova priznanja i možda mi se osmehuješ, onako vragolasto i zavodljivo.


Smešićeš se zar ne, ovoj trapavoj, nestrpljivoj naivčini?


Ako draga moja, ako! - ljubim ti osmeh slatki.


Prijatelji će me sigurno razumeti, iako većina naravno iznenađena, jer to ne očekuju od mene, što sam eto iznenada morao, na ovaj način da otvorim dušu i da im saopštim, da sam se u TEBE luuuudo zaljubio, virtuelna moja draga i da mi je život ispunjen nemerljivom radošću, kao nikada do sada i da imam strpljenja da te čekam koliko god ti to tražiš i želiš.


Evo na sve sam spreman pa i da robujem, samo da budem tvoj.


Želja za tobom je beskrajno velika i jaka i neprekidno raste, tako da mi se čini da ću ubrzo pući od nje..


Ljubi te tvoj strpljivi dragi „tigar meke duše“..


 


PS – molim te da mi što pre javiš dopada li ti se ovakav način obraćanja, jer imam  želju da ti svakoga dana pišem i tako budem sa tobom virtuelna ljubavi moja, sve do stvarnog sureta pa kad god on da dođe.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

polux (47)
hrabro voki....kad malo bolje razmislis.....jedino vredno u zivotu.....
#4, 06.11.2008 - 09:57
Prelepo:))
Nema sumnje bice ocarana ovim izlivima neznosti.
Tigar meke duse:))))Svaka cast!
#3, 06.11.2008 - 07:45
I ja sam pročitao.Pozzz+5.
#2, 05.11.2008 - 23:24
tebi verujem druze moj
poz...
05.11.2008 - 23:26
bravo!
#1, 05.11.2008 - 23:21
hvala mnogi pogledaju blog i vide puno za citanje pa ih mrzi da procitaju
05.11.2008 - 23:23