Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
kissuzana blog
 Sanjah jedne noći, kako šetasmo morskom obalom, moj Gospodin Bog i ja.
Pred mojim očima pojavi se brzinom filma moj život. Za svaki period mog života, kako mi se činilo, otkrih tragove stopala u pesku. Jedan par tragova pripadaše meni, drugi mom Gospodinu.
Kad i poslednja slika pred mojim je očima preletela, osvrnuh se natrag i videh, kako je u pesku često ostajao samo jedan par tragova, a drugi je iščezavao.
Ti tragovi označavahu periode mog života, meni ponajteže. To me zbunilo.
Okrenuh se Gospodinu i upitah ga:

"Kad sam ti onomad sve što imah predala, da te mogu pratiti, tada si mi rekao da ćeš uvek biti uz mene. A sad vidim da najdublje krize mog života prati samo jedan par tragova u pesku. Zašto si me ostavio upravo tada, kad sam te, sva očajna, najviše trebala?"

Gospodin me uze za ruku i reče: "Drago dete, nikad te nisam ostavio samu, a pogotovo sam bio uz tebe u vreme tvojih patnji i boli. Tamo gde vidiš samo jedan par tragova u pesku, Tamo sam te na svojim rukama nosio."

 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

weder (39)
::))+
#1, 08.11.2008 - 23:41