Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Gate-7 blog

Moguce ili nemoguce??????????

 Lepo vas molim, samo procitajte ovo, pa mi recite sta vi mislite, jel moguce, ili je nemoguce? Pa zar se i ovo moze desiti??? :))) Policija na Jamajci je zbunjena - neko je ukrao čitavu plažu.

Više od 500 tovara peska postavljenih kod odmarališta u izgradnji "Koral spring" na severnoj obali ostrva nestalo je, javlja Bi-Bi-Si.

"Dobra plaža je veoma vredna na ostrvima. Sumnjamo na neke od rivala u turističkom biznisu." - saopštila je policija. 

Plaža se prostire na skoro 400 metara, i bila je prekrivena čistim belim peskom. Graditelji, zbog krađe peska, sada moraju da menjaju planove.

"Ovo je veoma kompleksna istraga, koja obuhvata mnogo faktora. Moramo uzeti u obzir same kradljivce, organizatore, zatim one koji su dobili ukradeni pesak, a sumnjamo i na saučesnike." - rekao je zamenik komesara policije Mark Šilds.

Policija sada sprovodi komparativne analize sa okolnim plažama, da bi se utvrdilo da li je ukradeni pesak "završio" na njima. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nemaju pametnija posla, kradu pesak... :)
#1, 16.11.2008 - 18:45