Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
VRTESKA blog
Pitas me ko sam..

...
Ja sam ona nimfa zalutala u tvoju šumu još odavno. Ona koja te oblije toplinom kada te obuzme jeza od senki koje te opkoljavaju. Ona koja sklanja sve skrivene klopke ispod lišća. I prostire mahovinu pod tebe kada se umoriš od traganja. Kada vetar jedva čujno zasvira u krošnjama osećaš da sam tu.

Ja sam ona divlja ptica koju sanjaš, a koja te nekad vodi, a nekad prati na tvojim lutanjima. Koja ti peva najnežnije pesme kada se umoriš od svega. Koja ti ponekad sleti na dlan dok budan sanjaš daljine, zagledan u planinske vrhove pokrivene snegom. I tada ti kradem mrve nemira da te oslobodim njihovog tereta, neznatnog, ali nekad preteškog. Tada, kada se trgneš, a onda osmehneš, znaš da sam bila tu, na tren.

Ja sam ona tvoja tajna ljubavnica. Ona žena obučena u dugu, crnu haljinu koja te izvodi iz gomile. Da tvoju strast obujmi svojom. Da nam utoli želje kap po kap, što slasnije i što opojnije. Da nam se fantazije razigraju u ritmu ljubavi, a odlutali snovi po mirisu nađu put. Ja sam ona koja noću u tebi ostavi sebe i trag svetlosti i topline da te vode kroz sivilo dana.

Ja sam onaj deo tvojih emocija koje niko nije još otkrio. Vulkan u utrobi koga se ne bojim i koga ponekad gasim nežnošću tvojom i mojom. A onda okolo uporno sklanjam i sklanjam slojeve kamenja, svrdnute lave i pepela. Dok ne dođem do skrivenih čvorova najtoplijih i najtananijih osećanja. Razvezujem ih strpljivo. Da oslobodim onog prastarog i istinskog tebe. Onog koji zna kako da me voli.

Eto vidiš da me poznaješ. Ja sam tvoja LJUBAV. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: