Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
VRTESKA blog
...

Ti si onaj šumski duh zalutao u meni. Još davno, davno, jednog svitanja kada je šuma ušuškana izmaglicom počela da se budi. Još onda kada su sećanja tek bila u začetku. Ponekad mi se činilo da vidim tvoju senku kako se povija nadamnom zalutalom na nepoznatoj stazi.

Ti si onaj uporni lutalica što mi dolazi dok teturam kroz dan i nežno mi utiskuje poljupce u kapke kada budna zaspim. Čujem tvoje korake kako mi u damaru odzvanjaju dok zajedno gazimo kroz vreme. A onda kao mrve hleba delimo naše nemire. Jer ti sve deliš, svaki deo sebe, zato si i postao lutalica. Držiš me za ruku svojim nežnim dlanom grubijana da ne potonem u blato. I da ja tebi svojim dodirom čuvam ožiljke da ne zabole.

Ti si onaj moj tajni ljubavnik koji mi dolazi dok me praznina uspavljuje. Otimaš me od samoće i odvodiš u svoj svet. Grliš me tako da se stapam s tobom i nestajem, zaštićena od svega. Istražuješ me, nalaziš u meni hodnike koje još niko nije otkrio pre tebe. One koje sam namerno zazidala i one koje je paučina prekrila. Oslobađaš želje iz najskrivenijih tamnica, okovane još od postanka. Ljubiš me dugo kao da vreme ne postoji i uzimaš lagano, ali potpuno.

Ti si onaj deo mojih emocija koje samo slutim. Najdublje, najstrasnije i najtananije. Ona čežnja za ljubavlju, čežnja kojom smo zadojeni i dubina u koju kroče samo najhrabriji. Samo nas dvoje sjedinjeni možemo to.

Eto vidiš da te poznajem. Ti si moja LJUBAV. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: