Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ceci blog

Pismo nesudjenog mladozenje...

Jedna mala greška može nam se obiti o glavi!


Na žalost nisam oženjen,
doduse bio sam veren, ali do
svadbe nije došlo.

Evo zašto:

Za Novu Godinu hteo sam verenici da poklonim rukavice,koje
bih joj poslao zajedno sa pismom. Medjutim, u prodavnici sam
sreo koleginicu s faksa koja je kupovala gaćice.
Nespretna prodavačica je zamenila pakete, tako
da je koleginica uzela rukavice, a ja sam verenici poslao gaćice.

SAD ZAMISLITE MOJU VERENICU POD NOVOGODIŠNJOM
JELKOM KAKO OTVARA POKLON I ČITA PISMO!

EVO SADRŽAJA PISMA:

Dugo sam razmišljao kako da te razveselim i dokažem svoju ljubav. Zadnji put sam konačno primetio šta ti nedostaje, pa ti to šaljem u paketu. Želim ti da u njima provedeš ugodne trenutke. Želeo sam da ti kupim vunene, ali u njima bi se znojila, što sam zapazio kod koleginice i prodavačice.

Probao sam ih i na jednoj i na drugoj, pa sam ih jedva skinuo. Ali, ubrzo će proleće, pa ih ti onda, koliko mi je poznato, ne nosiš.
Hteo sam da ti kupim kožne sa narodnim vezom, al sam se u zadnji čas setio da i u njima nebih mogao da opipam ono zbog čega želim da te zaprosim.

Kupio sam namerno takve koje se lako skidaju, ako se žuri tebi i drugima. Ne zaboravi da ih poneseš kada ideš u fino društvo. Neće dugo biti čiste jer ljudi imaju prljave ruke, a ti s mnogima kontaktiraš. Ako želiš da ih očistiš, idi do mog prijatelja, znaš onog o kojem sam ti već pričao, jer on je već iskusan u tim stvarima.


Voli te tvoj ljubljeni! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Uspela ;-)
#1, 22.11.2008 - 18:06
konačno :)
22.11.2008 - 18:14