Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
shoks blog
JUČE JE NA POSAO DOŠAO NOVI KOLEGA,ČOVEK OD DVA METRA,DOK STOJIŠ I PRIČAŠŠ SA NJIM ,GLAVOM PODIGNUTOM U VIS MAŠ OSEĆAJ KAO DA SE SMANJUJEŠ ,IMA GLAS KAO ONA TRUBA ONA VELIKA ŠTO DAJE RITAM BOM, BOM, BOM.ZNAČI KAD PROGOVORI KOLEGINICE ODMA OVLAŽE,A NEKE KOLEGE TAKODJE ALI NE ZBOG TOGA ŠTO IM JE DOBRO NEGO IZ STRAHA.GROMADA OD ČOVEKA KAO DA JE ODVALJEN OD GRDELIČKE KLISURE,ZA ŽENE PRIRODNA LEPOTA A ZA NAS MUŠKARCE KATASTROFA ,CUNAMI ,POPLAVA II ZEMLJOTRES SVE U JEDNOM.
OD PRVOG TRENUTKA SAM ZNAO DA ĆE MI SMETATI ,MORAO SAM DA SMISLIM KAKO DA GA SE REŠIM,PUSTIO PIPKE PA SAMO LEPI PO KOLEGINICAMA I PO ONOJ NA KOJU SAM SE JA NAMERAČIO,A ONA KO DA NIJE VIDELA MUŠKO U ŽIVOTU SAMO SE KLIBERI I KAO NEŠTO CRVENI PRAVI SE FINA,IZAZIVA GA ,KOKETIRA SA NJIMA A JA OĆU DA PUKNEM KO BALON.U PRVOM TRENUTKU MI JE PALO NAPAMET DA GA POPLAŠIM KAKO OVA ŠTO SE MENI SVIDJA IMA NEKU VEN.BOLEST, PICAJZLE,ILI NEŠTO JOŠ GORE,DA GA IZLAŽEM KAKO SAM JE POVALIO I DA GLUMIM ,DA SE ČEŠEM PO CEO DAN KAO DA SAM PUN BUVA ,DA MU JE OGADIM. DA IZMISLIM PRIČU KAKO   SE POJEBALA SA POLA PREDUZEĆA I DA JE PRELEŽALA SIDU PA ON NEK VIDI POSLE DAL ĆE DA UMOČI U NJU ILI NE.

 devojke sa karika lepe moje ajde pogledajte čoveka o kojem pričam nik mu je speed4you,i recite mi da li je moguće izboriti se sa takvim švalerom,ako biste htele da mi kažete šta da radim bio bih vam zahvalan,dečko imam nešto čemu žene ne mogu da odole recite mi šta je to pa da znam kako da se borim protv toga.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: