Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
spale026 blog
 EVO KAKVI IDI(J)OTI  HOCE DA POSTANU ZVEZDE
 Pre svega, pod IDI(J)OTI nisam zeleo nikoga da uvredim, posto rec idiot oznacava coveka sa odredjenim brojem IQ, i to dosta ispod normale, a za neupucene covekov prosecni IQ je 90-110.

Posto smo neke stvari objasnili i razgranicili pogledajte u daljem tekstu kakvi ljudi zele biti zvezde...

„Sumnjivo težak za okolinu“, „osrednji tip“, „priglup“ i slično, reči su kojima su studenti „Operacije trijumf“ opisani nakon rešavanja IQ testa koji im je prošle nedelje u slušaonici zadao Dragan Marinković Maca.

Na pitanje, „šta će se desiti kada pod crvenim mesecom baciš crveni kamen u crni more“, najšaljiviji odgovor je dao Adnan koji je odgovorio da tada postaješ homoseksualac, dok je Ana izjavila da crveni kamen ne postoji. Studenti su najviše grešili na pitanju „gde će se sahraniti preživeli putnici ako avion padne na kanadsko – američku granicu“, na šta je većina odgovorila u svojoj zemlji ili na groblju. Aleksandar se čak potrudio da kaže da kanadska granica ne postoji dok je Sonja pomalo zbunjeno rekla „Verovatno niko nije preživeo“.
Danijel je posebno kiksnuo kada je potvrdio da je veoma moguće venčati se sa sestrom svoje udovice, dok je Aleksandar na pitanje „Ako si ti moj sin, a ja ti nisam majka, šta sam ti ja onda“ odgovorio jednostavno „sestra“ (?). Izuzev činjenice da su skoro svi odgovorili da na novčiću od tri dinara piše tri dinara i da će ako im odseku pet prstiju na levoj ruci imati samo pet prstiju (Aleksandar je čak rekao da neće imati nijedan), takođe su mahom tvrdili da samo jedan mesec u godini ima 28 dana odlučno precizirajući da je to februar.
Na pitanje šta je bilo pre 1945. godine neki su odgovorili Drugi svetski rat, neki da nemaju pojma, dok je Adnan istakao: „Pa šta će biti? Ma, šta je bilo, bilo je…“. I dok su pojedinci tvrdili da će od osam do devet sati spavati čak trinaest sati, Adnan ih je sve prevazišao odgovorom „deset minuta“ i čak i samog Macu ostavio bez teksta. Studenti su pokazali da se nešto ne razumeju ni u voće, pošto su na Macino pitanje „jabuka ima tri grane, svaka grana ima tri grančice, svaka grančica ima tri ploda, koliko krušaka ima stablo?“, odgovarali sa „mnogo“, „puno“, „tri“, „osamnaest“…

E sad, dragi moji karikasi i karikasice, sami rasudite da li ovakvi idioti trebaju biti nase zvezde i ko na kraju ispada glup kada trosi silne novce na poruke kako bi glasali za te iste idiote.


Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline spale026 (28)
Srbija, Podunavski okrug, Smederevska PalankaBlogovi: tagovi
Arhiva unosa