Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Technasia blog

Djecak koji je zivio u svemiru ZANIMLJIVO!!!

RECITE U KOMENARU DA JE ZANIMLJIVO!Boriska je rođen 11. siječnja 1996. godine, a od najranijih dana dječak se bitno razlikovao od ostale djece, što je ubrzo nakon rođenja prva zamijetila njegova majka koja je po zanimanju liječnica. Njoj nisu promakle mnoge neobične okolnosti vezane uz vlastito dijete. Prva se dogodila samo 15 dana nakon rođenja kada su roditelji ustanovili kako je dječak sam sposoban uspravno držati glavu. Četiri mjeseca nakon poroda počeo je razgovijetno izgovarati prve riječi, a poslije godinu dana čitao je novinske naslove bez ikakvih poteškoća. S dvije godine naučio je osnove crtanja, a šest mjeseci kasnije savladao je osnove slikanja.

Boris je od druge godine preokupiran tehnologijom, svemirom i životom u njemu. Uvjeren je kako je prije mnogo godina živio na Marsu i bio pripadnik davno izumrle civilizacije koja je poznata pod nazivom Lemurija. Pripadnici lemurijske civilizacije živjeli su pod površinom na Marsu te su često odlazili na ekspedicije na Zemlju, a Boriska vjeruje kako je jednim ekspedicijskim brodom i sam davno upravljao.

Odmalena je običavao satima govoriti o prošlom životu, lemurijskoj civilizaciji i njezinom kraju koji je uzrokovala nemogućnost spiritualnog ujedinjenja članova, opisujući pri tome nevjerojatne pojedinosti kao da se sve dogodilo prije samo nekoliko dana. Dječak je uvjeren kako i danas na Marsu pod zemljom i dalje obitavaju živa bića iako je planet odavno izgubio atmosferu.

Potaknuta dječakovim pričama, majka je Boriski kupila dvije knjige pisca Ernesta Muldasheva, koje je mladac proučio do najsitnijih detalja. Riječ je o naslovima “U potrazi za gradom bogova” i “Od kud potječemo?” u kojima se obrađuje tematika Lemurije koja je nestala prije 70 tisuća godina. Proučavajući bilješke o pradavnim civilizacijama, drevnim pagodama i piramidama, Boris je izjavio kako drevno znanje ne leži ispod Keopsove piramide u Egiptu već ispod druge piramide koju arheolozi tek trebaju otkriti.

Iako to predviđanje zvuči fascinantno, dječak je objavio i drugo koje je zaprepastilo i uplašilo mnoge. Boris smatra kako će se 2009. i 2013. godine dogoditi dvije velike katastrofe nakon naglog pomicanja zemljinih polova. Taj bi prirodni fenomen uspjeli preživjeti samo rijetki.

Dok dječakove izjave unose bojazan među puk, detaljni opisi tehnoloških dostignuća izvanzemaljskih civilizacija intrigiraju znanstvenike i stručnjake koji proučavaju NLO-e. Boriska do najsitnijih detalja opisuje konstrukcije svemirskih brodova i materijale koji se koriste za njihovu izradu. Na pitanje stručnjaka zašto letjelice koje ljudi šalju na Mars nikada ne uspiju stići do njegove površine, a da se ne sruše, odgovara kako Marsovci odašilju posebne signale koji uništavaju sve što se približi njihovu planetu, a moglo bi sadržavati tvari koje uzrokuju radijaciju.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: