Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
blog

Zanimljivosti o vanzemaljcima :)

  Vanzemaljci su sofisticirani neljudski entiteti. Tehnološka superiornost je njihova zadnja važna prednost. Ono što je bitnije je njihova dimenzionalna superiornost. Njihovo prirodno stanje egzistencije prevazilazi ograničenosti vremena/prostora. Dok je naša egzistencija ograničena linearnim vremenom, vanzemaljci mogu vidjeti i manipulirati naše prošle, sadašnje i buduće mogućnosti istovremeno, sa pozicije izvan našeg linearnog percipiranja vremena.


Oni se također mogu privremeno projicirati u naš svijet, uzimajući fizičku formu prema tome koji arhetipovi u našoj kolektivnoj podsvijesti najbolje procjenjuju njihovo višedimenzionalno postojanje. Pretpostavka da su vanzemaljci trodimenzionalna bića poput nas, da su doletjeli ovdje pomoću mehanički konstruiranih svemirskih brodova sa udaljenih planeta – pokriva samo mali podskup čitave slike vanzemaljske prisutnosti i to je jedno od ograničenih i uskih shvaćanja, kao i ispitivanje samo najtvrđih fizičkih dokaza vanzemaljskog fenomena u ime znanosti.

Vanzemaljska prisutnost je u većini slučajeva hiperdimenzionalna i zato je ona nejasna, jer njena istinska priroda daleko prevazilazi granice popularnih pretpostavki.


Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: