Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
divljiandjeo blog
  neznam sta reci....
cavic.jpg
Najuspešniji srpski plivač optužio državu da mu ne pruža adekvatne uslove za rad, kao i za to da mu još uvek nije isplaćen obećani novac! 
 
 
 
Milorad Čavić progovorio je o tome zbog čega trenira u Italiji a ne u svojoj zemlji, kao i o tome da nikada nije dobio obećani novac za osvojenu olimpijsku medalju!
- Ja sam nomad, jer nemam kuću. Ako negde pripadam, to je ovde. Hteo sam da ostanem u ovoj zemlji da se spremam, ali ova država ne može da obezbedi uslove koji su mi potrebni. Ovo je moja zemlja, ovo je moj grad, ali jednostavno je tako - rekao je najbolji srpski plivač.
 
 
 
U toku konferencije za medije Čavić je ulazio u raspravu sa državnim sekretarom za sport Zlatanovićem, koji tvrdi da je ministartsvo za sport uplatilo novac OKS i Plivačkom savezu, na šta je Čavić odgovorio da on nije dobio ni evro!
- Sramota me je što uopšte pričamo o ovome! Zanima me gde se izgubio duh sporta. Ja ne jurim novac, samo tražim od države uslove i sredstva - zaključio je Milorad Čavić.

Celu stvar je započela u stvari ministarka sporta Snežana Marković-Samardžić, čiju je izjavu prenela TV Fox, da je najbolji srpski plivač u stvari nezahvalan jer od države dobija zbog svojih zasluga 52 000 dinara, a mnogi dobri đaci ne dobijaju ništa. Takođe, Čaviću nije isplaćena nagrada za uspehe u iznosu od 200 000 evra, za tri osvojene zlatne medalje i olimpijsko srebro, nego samo deo.
Foto Mondo
 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ccc
e Srbija...nasa,ali...
#1, 06.12.2008 - 00:30
ali se ne cene prave vrednosti...cast izuzecima...
07.12.2008 - 00:17
 

Korisnik
offline
offline divljiandjeo (41)
Srbija, Borski okrug, BorBlogovi: tagovi
nema tagova