Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
cvrcakasiljas blog

Nagle promene raspolozenja!!!

     Otkud to da se naklonost odjednom preobrazila u ravnodušnost ili netrpeljivost?
  Nagle, neočekivane, prividno bezrazložne promene raspoloženja i osećanja nas lako mogu zbuniti. Kako druge, tako i kod nas same. ŠTA SE TO DOGODILO PITAMO SE U CUDU..........???Pritom nagle promene raspoloženja lakše primećujemo kod drugih nego kod sebe. Što se nas samih tiče, često skliznemo iz jednog stanja u drugo a da uopšte nismo svesni šta nam se to dogodilo.

Naravno, ništa se na ovom svetu ne događa bez razloga. Sve ima svoje uzroke, samo ih treba potražiti.

Stvar je u tome da su ljudi retko iznutra jedinstveni. Unutrašnje jedinstvo se stiče pomnim, svakodnevnim radom na sebi, za koji mnogi nemaju dovoljno srčanosti i volje, pravdajući se da nemaju vremena, iako svoje vreme rasipaju na bezbroj beznačajnih besmislica.

Po pravilu, mi smo veoma nestabilna i osetljiva bica, često skloni naglim i iznenadnim promenama osećanja, potreba, sklonosti i stavova. Zavisno od oklonosti, u nama prevlada čas jedno, čas ono drugo raspolozenje.
 Osećanja su deo našeg identiteta i našeg neposrednog odnosa prema samima sebi i prema svetu.  Jedino ravnoteža osećanja i razuma bi bila idealna kombinacija ........... ali to je veoma tesko ostvariti!!!
      Pokusajmo kontrolisati nagativna osecanja i samim tim cemo imati mnogo manje problema u zivotu!!!
   "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želeo mijenjati svet.......
 Danas sam mudar. zato mijenjam sebe........"
 "......Samo je jedan kutak svemira koji sigurno možemo promijeniti, a to smo mi sami!!! "
.pozzz svima!!!!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline cvrcakasiljas (44)
Srbija, Jablanički okrug, VlasotinceBlogovi: tagovi
nema tagova