Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
bokistex blog

Slaganje Horoskopskih znakova!!!

Obećanje ispunjeno!!!!SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI

NAPOMENA: Navedeni opisi slaganja horoskopskih znakova su uopsteni i u praksi mogu znatno varirati u zavisnosti od harmonicnosti svih aspekata u licnim horoskopima pojedinaca. Medjutim, neuporedivo je lakse ostvariti i odrzati vezu kod osoba ciji su zodijacki znaci kompatibilni.

   Ovan & Ovan

Ovakav spoj horoskopskih znakova u astrologiji ukazuje na veoma strastvenu i zestoku ljubavnu vezu u kojoj su osecanja oba partnera vrlo eksplozivna i intenzivna. Ljubavna veza sa ovom kombinacijom znakova je veoma vatrena, s tim nedostatkom sto u ljubavnom odnosu cesce moze doci do nerazumevanja i pojave vece ljubomore.

   Ovan & Bik

Ova kombinacija horoskopskih znakova daje ne bas tako skladan ljubavni odnos, narocito zbog postojanja izvesnih kljucnih razlika medju ovim znacima u pogledu shvatanja bitnih stvari i stila u zivotu tako da ovakav spoj cesto moze izazvati ozbiljna neslaganja i probleme. Medutim sa prevazilazenjem ovakvih izvesnih razlika, ovaj spoj znakova bi, uz trud i zalaganje, ipak pogao stvoriti jednu vrlo postojanu i uspesnu vezu.

   Ovan & Blizanci

Ovakva kombinacija znakova daje vrlo postojanu i dinamicnu ljubavnu vezu, tako da u astrologiji predstavlja primer veze koja ima puno potencijala da bude veoma uspesna i trajna.

   Ovan & Rak

Zbog naglasenje zelje za dominacijom Ovna u ljubavnom odnosu a nasuprot Raku koji ponekad ume biti plasljiv i nesnalazljiv, ovakav spoj se u astrologiji smatra na zalost ne bas tako istrajnim i uspesnim, medjutim, izuzeci postoje u zavisnosti od toga kako su izgradjeni svi aspekti iz horoskopa pojedinacnih osoba rodjenim u ovim znacima.

   Ovan & Lav

Ovakva kombinacija znakova u ljubavi ukazuje na jednu "bombasticnu" ljubav punu osecanja i neznosti, tako da u astrologiji predstavlja jednu vrlo mocnu kombinaciju koja moze izgraditi vrlo cvrstu i pouzdanu vezu. Losa strana ogleda se u tome sto u ovakvoj vezi moze doci do odredjenih problema usled lose komunikacije zbog same prirode karakternih osobina ovih dvaju znaka koja se poklapaju a to su: teznja ka nezavisnosti, slobodi, prednjacenju i dominaciji u vezi.

   Ovan & Devica

Ovakva kombinacija znakova u ljubavi cesto daje jednu neuskladjenu i neuravnotezenu vezu zbog cinjenice da Ovan, koji je gotovo uvek brzoplet i napadan, cesto ume da vrsi peveliki pritisak na Devicu koja o svemu voli dublje da promislja i ne zuri.

   Ovan & Vaga

Ova dva horoskopska znaka se u ljubavnim vezama jako dobro dopunjuju i privlace na neobican nacin. Ovakva veza je pravi pokazatelj kako se u ljubavi suprotnosti snazno privlace i uskladjuju.

   Ovan & Skorpija

Ova kombinacija znakova se u astrologiji smatra vrlo mocnom kada je u pitanju ljubavni odnos. Ovakvom paru cesto mnogi zavide zbog energicnosti i snazne emotivne i seksualne kompatibilnosti koja je modju njima jace izrazena nego kod drugih spojeva horoskopskih znakova. Ovakav spoj smatra se ujedno i trajnim.

   Ovan & Strelac

Ovo su vatreni znakovi zodijaka ciji spoj u ljubavi daje energican i podsticajan odnos. U ovakvom odnosu cesto postoji duboka povezanost a najcesce je i dugotrajne prirode. Takodje, za ovakav par u astrologiji vazi da je par bez konkurencije.

   Ovan & Jarac

Ova kombinacija znakova u ljubavi daje na zalost najcesce prolaznu vezu sa naglasenim akcentom avanturizma kao temelja ovakvog odnosa koji se nakon odredjenog vremena gubi. Medjutim, postoje izuzeci koji pokazuju da, i pored mnogih neslaganja, ovakav spoj ipak uspeva da odoli mnogim teskocama, pevazidje razlike i veza ipak opstane.

   Ovan & Vodolija

Ovakav spoj se u astrologiji smatra ne tako uspesnim, mada moze umnogome pomoci rasporedjenost planeta Venere i Marsa, tako da se prvobitne razlike mogu prevazici. Ovan koji cesto ume biti nepromisljen i ziveti "od danas do sutra" susta je suprotnost Vodoliji koja voli da planira i uvek misli na buduce dogadjaje.

   Ovan & Ribe

Ovakva kombinacija znakova u astrologiji nije narocito preporucljiva iz razloga sto moze doci do velikih neslaganja usled toga sto ponekad Ovnovi ne pruzaju dovoljno paznje Ribama koje su preosetljive dok Ovnovi takodje ocekuju paznju od svojih partnera iz sasvim drugacijeg razloga. Najcesce se ta zelja javlja zbog njihove sujetnosti.

   Bik & Bik

Za ovakvu kombinaciju znakova zodijaka koarakteristicno je to da oba partnera nemaju dovoljno hrabrosti da ucine prvi korak, prilicno su suzdrzani i zatvoreni jedno prema drugom sto u neretkim slucajevima rezultira losom komunikacijom koja stvara probleme u ovakvom odnosu ovih dvaju znakova. Za ovakav spoj znakova u ljubavi gotovo da nema pravila po pitanju duzine veze, nekada su ovi parovi zajedno jako kratko, a nekada to preraste u dugotrajnu vezu, sto zavisi od ostalih aspekata u njihovim licnim horoskopima.

   Bik & Blizanci

Ovakav astro spoj u ljubavi moze doneti brojne nesuglasice i nerazumevanje posto su blizanci po svojoj prorodi nestalni u ljubavi i tesko se vezuju za partnera, sto Bikovima ne odgovara jer oni ljubavnu vezu najcesce dozivljavaju na drugaciji, ozbiljniji nacin tako da se zbog ovakvih razlika moze javiti nesklad u ovakvoj ljubavnoj kombinaciji ovih horoskopskih znakova.

   Bik & Rak

Za ovakvu kombinaciju znakova u ljubavi moze se reci da je gotovo savrsena. Bik kao izuzetno osecajan i nezan savrseno odgovara Raku koji u ljubavnom odnosu tezi harmoniji i stabilnosti. Ovakav par moze u kombinaciji sa ostalim harmonicnim aspektima izgraditi neraskidivu ljubavnu vezu.

   Bik & Lav

Ovakav spoj horoskopskih znakova moze doneti probleme usled obostrane velike tvrdoglavosti. Ukoliko jedan od partnera ne nauci tokom zivota kako da "spusti loptu" lako moze doci do razlaza. U slucaju ovakve kombinacije je najbitnija stavka pronaci zajednicki jezik u ljubavi, jer i pored potencijalnih problema ovakav spoj ima sanse za uspeh jer je intenzitet osecanja podjednako snazan i kod Bikova i kod Lavova.

   Bik & Devica

Ovo je vrlo zanimljiva kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi gde je nakon dobrog upoznavanja uzajamno razumevanje i poverenje na zavidnom nivou. Ovakvim parovima je lakse nego drugima da pronadju zajednicki jezik, jer u ljubavi dele iste vrednosti. Njihove zelje, potrebe i ciljevi se u vecini slucajeva u potpunosti poklapaju.

   Bik & Vaga

Ovakva kombinacija znakova u ljubavi dovodi do jedne veoma strastvene i zestoke emotivne veze. Ono sto je karakteristicno za ovakav spoj u ljubavi je da je slaganje na telesnom nivou izrazenije od slaganja na intelektualnom nivou, tako da, ukoliko se privlacnost medju partnerima ovih dvaju znakova u ljubavi duze vreme odrzi, ovaj par ima velike sanse za opstanak, ukoliko ne - dolazi do razlaza.

   Bik & Skorpija

U slucajevima ovakvih kombinacija veoma cesto dolazi do javljanja ogromne kolicine burnih osecanja i velikih strasti, tako da ovakvi parovi u vecini slucajeva izgradjuju cvrstu, stabilnu i trajnu vezu.

   Bik & Strelac

Ovakva ljubavna astro kombinacija se u astrologiji smatra prilicno problematicnom zbog evidentnih razlika u misljenju koje kod Bika i Strelca postoje. Kod ovog para zastupljeno je slaganje prevashodno na seksualnom planu, dok dublje povezanosti u vecini slucajeva ili uopste nema, ili je manje zastupljena, medjutim, ovo objasnjenje ne sme se shvatiti kao pravilo, jer kompatibilnost u ljubavi zavisi i od mnogih drugih faktora i cinilaca tj. moraju se uzeti u iobzir i ostali aspekti iz horoskopa.

   Bik & Jarac

Ovo je vrlo mocna kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi. Ovakvi parovi izgradjuju odnos pun neznosti i topline jer se njihova shvatanja u ljubavi gotovo savrseno poklapaju. Njihove teznje za sticanjem materijalnog bogatstva se podudaraju kao i teznje da je u ljubavnom odnosu podjednako vazno slaganje kako na seksualnom tako i na visem, duhovnom nivou, sto njihovu ljubav cini skladnom i harmonicnom.

   Bik & Vodolija

Ovakva kombinacija znakova u ljubavi se u astrologiji prikazuje kao nebo i zemlja, kao dve gotovo nespojive tacke, jer je vodolija po svojoj prirodi okrenuta onom krajnjem, opstem cilju u ljubavi ne vodeci preterano racuna o sadasnjem trenutku tj. ponasanju u datom momentu, dok je Bik sav "sazdan od trenutka". Medjutim, ukoliko su drugi aspekti vezani za ljubav harmonicni, pvakav par i pored mnogih problema imace velike sanse za opstanak.

   Bik & Ribe

Bez obzira na cinjenicu da su Bikovi vrlo culni i okrenuti prakticnoj strani zivota, dok su Ribe sanjalice i stalno u svom savrsenom unutrasnjem svetu, ovakav spoj moze doneti jednu vrlo roman6ticnu ljubav punu prijatnih iznenadjenja.

   Blizanci & Blizanci

Pozitivna strana ovakvog spoja horoskopskih znakova u ljubavi je ta da ovakvi parovi ostvaruju izuzetno dobru komunikaciju, dok se negativna strana ovakvog spoja ogleda u tome sto se kod ovakvih parova izrazenije nego kod drugih javljaju stresne situacije, posto su Blizanci po prirodi vrlo nervozni.

   Blizanci & Rak

Ovakav spoj horoskopskih znakova ne donosi puno iskrenosti u ljubavnu vezu. Blizanci se po svojoj prirodi povlace i ne priznaju uvek svoja osecanja, dok Rakovi zele da uzivaju u toplini porodicnog doma - njima je, dakle, vezivanje i iskrenost u ljubavi veoma bitna. Ukoliko su i drugi aspekti neharmonicni, ovaj par moze godinama pokusavati da ostvari gotovo nemoguce.

   Blizanci & Lav

Ovakva kombinacija znakova dovodi do neobuzdane ljubavi sa snaznim intenzitetom osecanja, medjutim, jedini problem koji eventualno moze nastati je povremena pojava nevernosti. Takodje, oboje mogu biti vrlo tvrdoglavi usled obostrane zelje za dominacijom u vezi.

   Blizanci & Devica

Ovaj ljubavni par u astrologiji rezultira jednim divnim, pouzdanim ljubavnim odnosom koji se zasniva pre svega na odlicnoj komunikaciji i dobrom razumevanju, tako da ima velike sanse da bude trajne prirode.

   Blizanci & VAGA

Ovakvi parovi ljubav dozivljavaju veoma prirodno, bez nekog narocitog uzbudjenja i strasti, ali sa puno poverenja i vernosti. Ovakva kombinacija u ljubavi je prema astroloskom tumacenju dobra, ali moze joj jedino nedostajati "vatra" u ljubavnom odnosu.

   Blizanci & Skorpija

Ovakva kombinacija znakova se moze veoma dobro slagati u seksu, ali dublju emotivnu povezanost ovakvi parovi ce tesko pronaci u svom odnosu. Dok se Blizanci u ljubavnom odnosu ponasaju kao "plutajuca boca u moru" tj. ne mogu se u potpunosti predati i opustiti na pocetku veze i potrebno im je vise vremena za to, Skorpije bivaju ranjene i cesto se povlace i odustaju od ovakve veze jer im ocekivanja od partnera nisu ispunjena. Ovakvi parovi moraju biti strpljivi i to predstavlja kljucnu stvar za uspeh i dugotrajnost veze.

   Blizanci & Strelac

Ovo je vrlo komunikativan par, za koji se moze reci da je na istoj talasnoj duzini. Ovakva kombinacija znakova gotovo da garantuje uspeh i dugovecnost veze, medjutim, povremeni sukobi i nepoverenje mogu se javiti zbog drugih neharmonicnih aspekata.

   Blizanci & Jarac

Ovakva ljubavna astro kombinacija moze ponekad dovesti do nesigurne ljubavi u kojoj moze doci do niza neprijatnosti, teskih svadja i razlaza zbog neuskladjenosti stavova ovih dvaju znakova. Jarac vrlo ozbiljno shvata ljubavnu vezu dok su blizanci nestalnije prirode tako da Jarceva osecanja mogu biti veoma povredjena sto i moze dovesti do cescih raskida ovakvih veza.

   Blizanci & Vodolija

Ovaj spoj u ljubavi smatra se posebno dobrim zbog cinjenice da ovakvi parovi razvijaju duboku emotivnu povezanost koja se temelji na prijateljskoj osnovi, tako da se ovakav ljubavni odnos u astrologiji smatra odnosom punim poverenja, medjusobnog razumevanja i topline.

   Blizanci & Ribe

Ovakav astro par u ljubavi karakterise jaka volja i spremnost na stalno pozrtvovanje i unapredjenje odnosa zbog cega ovakve veze mogu trajati za ceo zivot. Javljanje problema i nesuglasica kod ovakvih parova najcesce brzo prolazi i sve se relativno brzo vraca u ravnotezu.

   Rak & Rak

Ova kombinacija daje vrlo emotivnu i cvrstu ljubavnu vezu jer se za Rakove u astrologiji smatra da su takoreci obdareni za pruzanje neznosti i paznje svom partneru i da se jako vezuju u ljubavi. Ovakav par vrlo je osetljiv i poseduje jaku volju i mentalnu snagu da stalno unapredjuje svoj odnos. Takodje, u vezi se pokazuju zastitnicki nastrojeno prema svojoj voljenoj osobi.

   Rak & Lav

Ovo je kombinacija znakova u ljubavi koja moze ali ne mora imati uvek uspesnu vezu, sto u najvecem broju slucajeva zavisu od volje i spremnosti oba partnera za kompromisna resenja i prilagodjavanja u odnosu. Avanturisticki duh Lava stalno je u potrazi za novim strastima u ljubavnom odnosu, dok je Rak "mirnije" prirode, tako da, ukoliko nauce da prihvate i prevazidju razlike, mogli bi izgraditi postojanu ljubavnu vezu.

   Rak & Devica

Ljubavni parovi sa ovakvom kombinacijom znakova u svom odnosu mogu prvenstveno naici na teskoce zbog lose i otezane komunikacije. Rak, koji je senzitivnije prirode od Device, zeli da razgovara i odmah resava probleme, dok Devica ima tu karakteristiku da se povlaci u sebe, tako da se uskladjenost kod ovog ljubavnog para moze postici stalnim poboljsavanjem komunikacije i otvorenim dijalogom.

   Rak & Vaga

Ovakav ljubavni par se u astrologiji smatra vrlo energicnim i samouverenim, tako da u vecini slucajeva generalno postoji jako dobro slaganje i velika spremnost za odrzavanjem veze. Rak i Vaga imaju slicne poglede na zivot, i njihova emotivnost (Rak) i logicnost (Vaga) se savrseno dobro uklapaju u njihovom odnosu.

   Rak & Skorpija

Ova ljubavna veza je vrlo intuitivna i zasniva se na dubokom razumevanju. Oba partnera imaju intenzivna osecanja koja cesto traju veoma, veoma dugo.

   Rak & Strelac

U slucaju ovakve kombinacije znakova u ljubavi cesto moze doci (mada nije nuznost) do povredjivanja osecanja kod oba partnera. Rak koji po svojoj prirodi ponekad ume i da "gusi" svojom posesivnom ljubavlju odbija strelca koji je vise za varijantu slobodne ljubavi bez preteranog vezivanja.

   Rak & Jarac

Ovo je kombinacija znakova koja pokazuje kako je ponekad u ljubavi i nemoguce - moguce. Oni zajedno ruse granice i njihova ljubav je nesputana. Veoma cene tradicionalne vrednosti i zajedno uzivaju u toplini porodicnog doma.

   Rak & Vodolija

Ova kombinacija znakova u ljubavi na zalost ne daje uvek uspesnu i stabilnu vezu, medjutim, ovo nikako nije obeshrabrujuce jer uspesnost veze u mnogome zavisi i od ostalih faktora (aspekata) u licnim horoskopima oba partnera. Tumacenje po kome obakva kombinacija moze imati samo prolaznu ljubavnu avanturu objasnjava se cinjenicom da topli Rak ne moze u potpunosti da se priblizi i otkrije svoja osecanja hladnoj i pomalo nedostupnoj Vodoliji.

   Rak & Ribe

Ljubavni par sa ovakvom kombinacijom znakova smatra se vrlo uspesnim i postojanim. Oba partnera su veoma senzitivne prirode, vezu ih i vode snazna osecanja. Takodje, ovo je spoj jedne vrlo romanticne ljubavi.

   Lav & Lav

Odlicna kombinacija. Za ovaj par se moze reci da se gotovo savrseno uklapa i razume. Vase potrebe i zelje su uskladjene, narocito po pitanju seksa, dok jedini problem koji bi mogao nastati jeste potreba oba partnera za dominacijom u vezi. Ovaj par uliva sigurnost, unosi smeh i veselost gde god da se pojavi i mnogi im zavide.

   Lav & Devica

Ljubavni par sa ovakvom kombinacijom znakova se prema astroloskom tumacenju ne smatra narocito dobrom iz razloga sto Lavu nikako ne odgovara sitnicarenje i ispitivanje do u detalje analiticne Device koja je takva po prirodi, tako da ovom paru moze biti vrlo tesko da se prilagodi u ljubavi.

   Lav & Vaga

Ovaj astro par se u ljubavi pokazuje vrlo dinamicnim i mentalno snaznim. Karakteristicno je takodje i to da su prilikom javljanja bilo kakvih problema voljni da zajedno rade na resenju datog problema, i gotovo uvek budu iskreni jedno prema drugom. Ukoliko, pak, i dodje do vecih problema koje ne mogu resiti uzrok tome se nalazi najcesce u ostalim manje harmonicnim aspektima.

   Lav & Skorpija

Ovo je veoma mocna kombinacija koja daje vrlo vatrenu ljubav. Zajedno uzivaju u svojim zavodnickim carima, potpuno se pedaju jedno drugome i savrseno zabavljaju. Medjutim, ukoliko dodje do sukoba, nijedno od njih dvoje se nece lako povuci.

   Lav & Strelac

Ovakva kombinacija znakova u ljubavi je generalno jako dobra i ima velike sanse za uspeh u vezi. Oba partnera su veoma strastvena i okrenuta avanturama tako da su takoreci garancija za dobar provod i druzenje. Ponekad moze doci do sukoba jer je Lav veoma porodican i voli u sve da bude ukljucen, dok Strelac ponekad stvari radi na svoju ruku.

   Lav & Jarac

Ovo je primer koji se u astrologiji smatra ne bas preterano srecnom kombinacijom jer moze lako doci do sukoba zbog cinjenice da Lavu odgovara otvorenost i dokazivanje ljubavi dok je Jarac hladan i ne voli preterano da pokazuje svoja osecanja. Uprkos tome, ovaj par moze uspeti jer mnoge stvari od koji zavisi kompatibilnost u ljubavi, zavise od drugih aspekata iz licnih horoskopa oba partnera.

   Lav & Vodolija

U ljubavi se Lav pokazuje vrlo osetljivim, zeljnim obasipanja paznje i neznosti, obozavanja, dok vodoliji ponekad tesko pada da toliko paznje posveti svom partneru i iskljuci se od ostatka sveta da bi bila potpuno njegova. Iz tog razloga ovaj par se ne cini narocito srecnim mada za njega ipak postoji nada da se uz prilagodjavanje i dovoljno volje Lav i Vodolija bolje upoznaju i priblize jedno drugom.

   Lav & Ribe

Ovo je gotovo savrsena kombinacija znakova u ljubavi koja moze izgraditi i uspostaviti vrlo postojanu i duboku psiholosku vezu. Neustrasivi, strastveni, zastitnicki nastrojeni Lavovi savrseno odgovaraju Ribama koje su krhke, nezne, osetljive i romanticne, tako da je njihova ljubav u vecini slucajeva obostrana i trajna.

   Devica & Devica

Za ovaj par horoskopskih znakova u ljubavi se moze reci da je na istoj talasnoj duzini. Njihova ljubav je nezna i romanticna a porodica puna topline. Device dele svoja perfekcionisticka shvatanja i u njihovom odnosu vlada gotovo uvek savrsena i harmonicna atmosfera.

   Devica & Vaga

U slucaju ove kombinacije znakova u ljubavi moze doci do odredjenih problema, medjutim oni nisu nepremostivi i ovom paru je potrebno samo malo vise vremena za zblizavanje, prihvatanje medjusobnih navika, mana i vrlina, tako da nakon malo tezeg i sporijeg upoznavanja dolazi do poverenja i sklada u njihovom odnosu.

   Devica & Skorpija

Za ljubavni par sa ovom kombinacijom znakova je vrlo karakteristicno slaganje na intelektualnom nivou. Devica i Skorpija se gotovo savrseno uklapaju, konverzacija im je otvorena i iskrena, a osecanja veoma duboka. Za ovaj par se prema astroloskom tumacenju moze reci da uspeva da ostvari retku duboku povezanost na psiholoskom nivou.

   Devica & Strelac

Devica je pravi magnet za Strelca i ovo dvoje u ljubavi moze da ostvari veoma cvrstu i postojanu vezu. Ova povezanost se odnosi podjednako i na telesnu i na umnu sferu jer je njihova ljubav skladna i uravnotezena.

   Devica & Jarac

Ova kombinacija horoskopskih znakova ima veliki potencijal u ljubavi. Vrlo znacajna stvar koja je karakteristicna za ovaj par je ta da u njihovom odnosu postoji puno razumevanja koje se temelji pre svega na njihovoj dobroj komunikaciji, i za ovu ljubav se moze reci da je prava carolija.

   Devica & Vodolija

Za ovakvu kombinaciju je karakteristicno intelektualno uklapanje koje postoji zbog same prirode ovih horoskopskih znakova koji su na tom polju brilijantni, medjutim, kada je rec o emocijama ovaj par je po tom pitanju pomalo hladan.

   Devica & Ribe

Ovo je kombinacija znakova koja gotovo u potpunosti pokazuje kako se suprotnosti veoma dobro slazu. Analiticna i perfekcionisticka Devica odrzava red, gradi planove za buducnost, dok su Ribe instinktivne i cesto sklone haosu. Bez obzira na ovo, njih dvoje se dopunjuju i savrseno privlace.

   Vaga & Vaga

Kao i vecinu drugih kombinacija znakova zodijaka u ljubavi, i ovu kombinaciju u ljubavnom odnosu karakterisu kako pozitivne tako i negativne stvari, pa tako ovaj par od pozitivnih stvari karakterise racionalnost, mastovitost i ugladjenost, dok s druge strane ovaj par moze biti veoma sklon javljanju neke vrste iznenadne "tisine" u odnosu usled nesigurnosti koja se moze lako javiti izmedju ovih partnera.

   Vaga & Skorpija

Kod ovakvog ljubavnog para emocije su veoma snazne i vode glavnu ulogu u ljubavnom odnosu. Ovaj par je romantican a njihova veza je zestoko strastvena, narocito u pocetku. Medjutim, kod ljubavnog para sa ovom kombinacijom znakova moze doci do opasnosti od brzog zasicenja tako da se generalno moze reci da su ovakve veze cesto, mada ne i uvek prolaznog karaktera.

   Vaga & Strelac

Za ovaj par se moze reci da je vrlo avanturistickog karaktera. LJubavni partneri sa ovom kombinacijom znakova su stalno u potrazi za novim strastima i zadovoljstvima i njihove potrebe i zelje se u vecini slucajeva veoma dobro poklapaju, narocito kada je seksualni zivot u pitanju, dok im je za ostvarenje dublje povezanosti na visem nivou potrebno malo vise vremena.

   Vaga & Jarac

Kod ovog para gotovo sve moze savrseno funkcionisati do momenta kada treba otvoreno i jasno reci i pokazati svoja osecanja jer upravo tada dolazi do nepotrebnih problema usled zatvorenosti partnera sa ovom kombinacijom znakova.

   Vaga & Vodolija

Ljubavni par sa ovom zodijackom kombinacijom karakterise stalozenost, lepa jednostavnost i snazna mentalna povezanost. Medjutim, ponekad kao da im nedostaje ona ljubavna car - pokazivanje neznih, tananih i strasnih osecanja sto bi ovaj par u mnogome osvezilo i dalo mu jednu novu dimenziju, tako da je ovom paru u osnovi potreban samo okidac ili neka vrsta takozvane ljubavne "infuzije" da bi njihova ljubav bila potpuna.

   Vaga & Ribe

Ova kombinacija znakova u ljubavi se smatra ne bas narocito sjajnom iz razloga sto je Vaga, iako romanticar po prirodi, ona je to najcesce samo povrsno, dok je u sustini vise hladna i nesnalazljiva kada su emocije u pitanju, tako da se Ribe u vecini slucajeva mogu osetiti zapostavljeno i nedovoljno voljeno.

   Skorpija & Skorpija

Dve Skorpije u ljubavi simbol su najvece seksualne privlacnosti kao i dobro razvijene komunikacije. Oba partnera su opcinjena medjusobno i opijena ljubavlju koja u vecini slucajeva traje vecno. Kratkotrajni sukobi koji se mogu pojaviti kod ovog para vezani su za pojavu sumnje i nedovoljnog poverenja kao dva osnovna uzroka javljanja problema.

   Skorpija & Strelac

Ovi znaci zodijaka u sustini nemaju predispozicije za ostvarenje stabilne i uspesne veze, medjutim, ukoliko jedan od partnera, ako ne i oba, imaju planete u znaku drugog, ovaj odnos moze doziveti vrhunac i predavanje bez ogranicenja sa lakocom.

   Skorpija & Jarac

Ovakva kombinacija znakova u ljubavi daje jednu vezu koja je na veoma lep nacin jednostavna i prirodna. Osim toga, oba partnera su veoma zastitnicki nastrojena u vezi sto doprinosi jacanju i stabilnosti ove veze. Generalno, imaju velike sanse za uspeh i dugotrajnost veze.

   Skorpija & Vodolija

Ova kombinacija horoskoskih znakova se u astrooogiji ne smatra narocito prirodnom i uobicajenom kada je ljubavni odnos u pitanju jer Skorpija je znak koji voli neograniceno stapanje i njegove emocije su snazne, duboke i komplikovane, dok Vodolija vise razmislja o idejama, sklona je zatvaranju u sebe i emotivnom udaljavanju, tako da se njihovi planovi i zelje ne poklapaju bas najbolje.

   Skorpija & Ribe

Oba partnera su romanticna, culna i uzivaju u ispoljavanju neznih emocija, tako da je u ovom primeru kombinacije znakova emotivno poklapanje gotovo savrseno.

   Strelac & Strelac

Ljubavni par sa ovom kombinacijom znakova je cesto sklon preteranom razmisljanju o dostizanju savrsenstva sto ga moze udaljiti od realnosti jer stalno sanja nedostizne snove. Osim toga stalno je u potrazi za avanturama i zabavom jer ovi partneri vole da stalno unose neke novine u svoj odnos ne bi li na taj nacin unapredili odnos i ucinili ga zanimljivijim.

   Strelac & Jarac

Ova astroloska kombinacija u ljubavi se u astrologiji smatra ocaravajucom. Partneri su gotovo uvek predani jedno drugom i opcinjeni medju sobom. Karakterise ih jos i zrelo razmisljanje o ljubavi kao i dobra organizovanost kada je u pitanju rad na ostvarenju zajednickih planova.

   Strelac & Vodolija

Ovo je primer ljubavnog para koji poseduje veoma siroke poglede na stvari, medjutim, ono sto nedostaje ovom paru je dobra komunikacija koja predstavlja podlogu za uspeh jedne veze. Osim toga, ovaj par se retko kada moze usaglasiti kada je u pitanju pravljenje zajednickih planova za buducnost.

   Strelac & Ribe

U slucaju ove kombinacije znakova u ljubavnoj vezi moze ne retko doci do vrsenja prevelikog pritiska znaka Strelca na znak ribe, usled cega krhke i emotivno "lomljive" Ribe mogu postati pasivne i nezainteresovane za ovu vezu. Medjutim, ono sto ih u vecini slucajeva dosta dobro spaja je radoznali duh i sklojnost ka sanjarenju.

   Jarac & Jarac

Ovom paru je u ljubavi lako dogovoriti se oko gotovo svega. Dele ista shvatanja, imaju iste planove i potpuno su predani jedno drugome. Ono sto ih takodje krasi u ljubavi je da su veoma porodicni i organizovani oko svega, tako da je u vecini slucajeva njihov zivot skladan, isplaniran i dobro sredjen.

   Jarac & Vodolija

Ovakva kombinacija horoksopskih znakova u ljubavi daje relativno uspesan ljubavni odnos, zbog cinjenice da Vodoliji (koja je po svojoj prirodi pristalica novih ideja) ponekad ne odgovara tradicionalni duh Jarca jer se njegovi stavovi mogu direktno odraziti na njihovu vezu, i onda Vodoliji ne bi bilo narocito zanimljivo i interesantno u vezi.

   Jarac & Ribe

U slucaju ovakve kombinacije zodijackih znakova u ljubavi moze doci do snaznog uzajamnog nadahnuca i velike podrske. Prizemni jarac podrzava Ribe i pomaze im da se lakse snadju u realnom svetu i pravilno usmere svoje emocije, tako da je ovaj spoj prema astroloskom tumacenju veoma dobar i koristan za oba partnera.

   Vodolija & Vodolija

Savrsen par za ostvarenje savrsene konverzacije koja predstavlja temelj i koja je jedan od glavnih preduslova za ostvarenje bliskosti i harmonije u ljubavi. Osim toga, dve Vodolije u ljubavi su pravi vizionari, slobodnog duha i nesputane prirode.

   Vodolija & Ribe

Na prvi pogled ova kombinacija znakova u ljubavi deluje kao savrsena i obecavajuca, medjutim, Ribe ne mogu da izadju na kraj sa Vodolijom jer njihova osecajnost i potreba za vezivanjem u vecini slucajeva ne odgovara slobodnom duhu Vodolije koja se stalno premislja i udaljava zbog nenaviknutosti na takvu, za njen ukus, preterano neznu ljubav.

   Ribe & Ribe

Kada je komunikacija i razumevanje u pitanju ovaj par je bez konkurencije jer gotovo savrseno dobro komunicira i razume svoje najskrivenije zelje i potrebe. Medjutim, postoji opasnost od javljanja melanholicnosti u njihovom odnosu jer ova dva sanjara stalno lebde u vazduhu i cesto nisu u mogucnosti da racionalno donose odluke i suocavaju se sa problemima u stvarnosti jer ih svuda nose osecanja i upravljaju njihovim zivotima. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Irena70 (48)
za ovan-lav sve tacno:)
pozz
#1, 08.12.2008 - 21:34
Pa komšika,drago mi je!!!
08.12.2008 - 21:48
 

Korisnik
offline
offline bokistex (45)
Srbija, Jablanički okrug, LeskovacBlogovi: tagovi
nema tagova