Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
TRU blog

Xaxaxaxa...ja sam se odushevila kad sam chula ova dva vica... :))) Pa eto, sada ih "delim" sa vama. Uzivajte. :)))

Za ovaj prvi vic je potrebna demonstracija...ali ipak...i ovako ce biti ok. :)

1.  Ide zeka shumom i ugleda Vuka kako se drzi za dupe i kuka. I pita ga zeka u cemu je problem a vuk mu kaze :"Zeko, dolaze kulturni jeleni, je*u sve zivo, sakrij se brzo".

Zeka pomisli da je vuk lud i nastavi dalje. 

Nailazi od na liju koja se takodje drzi za dupe i kuka. I pita zeka i nju u cemu je problem. Lija mu kaze : "Zeko, dolaze kulturni jeleni, je*u sve zivo, sakrij se brzo".

Zeka pomisli da je i lija luda i nastavi dalje.

Naidje zeka na medu sa kojim bi ista prica.

Posle toga, zeka kaze onako sam sebi: "Ma, nadmudritju ja te jelene...nece oni mene...nikako. Stavitju chep u dupe i nishta nece moci da mi urade".

I tako se sakrije zeka uveche u neki grm, sa sve chepom u guzi i zaspi. Posle par sati u pola noci se chuje :"Pak"(kao vadjenje chepa iz flashe)...DOBRO VECHE". :))))))
2.  Skupile se zivotinje u shumi da prichaju viceve. I odluche da ukoliko se sve zivotinje ne budu smejale vicu koji ispricha svaka zivotinja pojedinacno, da ce ta zivotinja biti ubijena.

I tako dodje red na Zeku. Zeka ispricha neki vic, svi se smeju kao ludi i hvataju se za stomak. Jedino meda sedi i ima ozbiljnu facu. Druge zivotinje dolaze kod njega i kazu mu :"Aman medo, pa smeshan je vic, nemoj da ubijamo zeku bezveze, bar se malo nasmej". Zeka odmahne glavom i nastavi da bude ozbiljan. I oni shta tje...ubiju zeku.

Dodje red na vuka. Ispricha vuk neki vic, svi se smeju kao ludi i hvataju se za stomak.  Jedino meda, ponovo, sedi i ima ozbiljnu facu. Opet dolaze zivotinje kod njega i kazu mu : "Pa aman bre medo, druze stari, nasmej se bar malo da ne ubijamo i vuka bezveze". Meda ponovo odmahne glavom i nastavi da bude ozbiljan. I oni shta tje...ubiju i vuka.

Sada dolazi red na liju. Lija ispricha neki vic, glup do bola. Svi je gledaju mrtvi ozbiljni i pocnu da joj dobacuju komentare tipa : "Ma bezi bre lijo, nemas pojma". Jedino meda sedi sa strane i umire od smeha. Jednom rukom lupa o sto a drugom se drzi za stomak i razvaljuje se od smejanja. Prilaze mu zivotinje i kazu : "A daj bre medo, glup je vic, sto se smejesh...gluplji vic od ovog nikada nije isprichan". A meda kaze : "Xaxaxaxa...joj...xaxaxa...a dobar onaj zekin...".     :)))))) 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: