Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
blog
       Nikada joj nije bilo jasno zašto baš on. A volela ga je,baš kao i mnoge pre nje. Kao sve koje je uspeo da slomi. I oduvek im se podsmevala,govorila za njih da su glupe i ograničene kada nešto vide na njemu... Ovaj put je,uprkos svim svojim uverenjima,ipak ispala najgluplja. Najnaivnija. Volela ga je kao nijedna do sada,vraćala mu se više nego bilo koja druga,želela mu sreću iako to ne podrazumeva nju kraj njega... Ali je ipak prošla najgore.      Učinio se savršenim na prvi pogled,pa i na 20 sledećih... Bio jedini koji sve zna i koji je u potpunosti razume. Zavolela ga je. Sve mu dala. Tada je i počeo taj haos u kome je i danas. Terao ju je od sebe,varao,ostavljao bezbroj puta... Svake noći bi zaspala u suzama,vraćala bi mu se kad god bi to od nje tražio,sve ružno zaboravljala i praštala. Bila samo njegova.
     Ali kada ju je zadnji put ostavio,znala je da više neće postojati „oni“. Osećala je da je kraj. I pomirila se sa tim. Krenula dalje,ili bar pokušala...
     Uspevalo je. Ponekad. Na noć il dve. Ali to nije ni bilo bitno,dokle god ga nije imala u mislima. Uspevala je da ga skine sa uma,da ne misli na dane provedene s njim. Pronalazila je druge. Radila im isto što je i on njoj. Varala ih,ostavljala,vređala,ponižavala,uživala u njihovoj patnji i suzama koje su bile prolivene samo zbog njenog besa prema njemu... Njemu,koji je nikada nije ni zaslužio. I mrzela je činjenicu da je postala kao on,tako hladna i okrutna,da je druge iskorišćavala i odbacivala... Mrzela je to,ali je bilo jače od nje. Nije mogla,nije umela da stane.
     Ipak  je odlučila da mora sa tim da prestane. Grizla ju je savest zbog svega sto je radila drugima. Znala je da ga još uvek voli i da će i svaki sledeći pokušaj da ga preboli proći neslavno... Želela je samo još jednom da oseti kako je to biti njegova,osetiti bar još jednom ukus njegovog poljupca... Poslušala je svoje srce,iako je predosećala da ne treba... Priznala mu je sve. Apsolutno sve,misleći da će ovaj put možda biti drugačije,da će umeti da je ceni... Naravno,pogrešila je.
     Opet joj je rekao sve što želi da čuje. Opet je lagao da je voli,da želi da bude isto kao pre... A ona mu je opet poverovala. Živela je samo za njega,njegove poljupce i dodire. A znala je da će zbog njega opet izgubiti sebe...
     I jeste. Po ko zna koji put bi pregazio svoja obećanja,i oterao od sebe. Samo ovaj put bez suza. Bez patnje. Da,volela ga je. Ali nije više mogla da prašta,nije umela! Sve bi se vraćalo iznova i iznova... Znala je da nema snage da ide dalje. Da nema kome i zašto.
     I sada stoji na toj raskrsnici sama. Potpuno sama. Pokušava da shvati čemu i kome je sve vreme težila. Zna da će tim putem krenuti i on,da će je kad-tad potražiti... Da će se setiti da i ona postoji... Samo nije bila spremna opet sve da mu da,nije imala ni šta kad joj je već sve uzeo.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Blogovi: tagovi
Arhiva unosa