Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
MUNJA1983 blog

ljubavi zelim ti reci.....

 ...ja samo želim da znaš koliko mi značiš i što mi sve predstavljaš.
Ti si moj razlog zbog kojeg ću se smijati, zbog tebe ću ići dalje i kad mi je najgore, jer me tvoje riječi vode. Ti mi daješ snage da prođem kroz sve moje nevolje i sve moje teškoće. Ti si ta koja me tješi i koja me uspravlja. Ti si ona zbog koje vrijedi propatiti. Jer znam da ćeš ti uvijek biti tu za mene i da ćeš me voljeti.
Želim da zauvijek budes moja mala i da si ti moja ljubav. I hoću da znaš da me imaš, i da ću uvijek biti tu za tebe.
Ti si ona zbog koje ću plakati jer suzama pokazujem da mi značiš najviše, one neće teći za bilo koga. Želim ti vratiti za sve dobro koje si mi učinila, sve lijepe riječi koje si izrekla, svaki dodir kojim si me utješila, sve čime si me nasmijala i usrečila. Želim da u meni nađeš sve što ti treba. Bit ću ti prijatelj, slušati tvoje tajne, jade, veseliti se s tobom. U meni nađi ljubav koja ti je potrebna da budeš potpuna. Jer ti mene upotpunjuješ i razlog si da ovaj svijet bude ljepši i sretniji.
Nikada te neću povrijediti. Ako to i učinim, neće biti namjerno. Jer ne smije se povrijediti srce. A ti si moje srce. Kako ti kucaš, tako ću i ja. Sve ono što ćeš osjetiti, ja ću duplo.
Najveće blago se čuva najdublje, gdje ga nitko ne može pronaći i oteti. A ti si ispunila cijelog mene i neću dopustiti da nestaneš. Blago je vječno. Kao što ćeš ti biti vječna u meni. Vatra koja neće izgorjeti. More koje neće presušiti. Glazba koja neće prestati. Zvijezda koja se neće ugasiti.
Ti koja nećeš nestati...

volim te maleno moje .............


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

sweetie93 (23)
predivno je.....zaista.........volim te......
#1, 16.12.2008 - 14:55
thx srce vojimmmm
16.12.2008 - 17:32
 

Korisnik
offline
offline MUNJA1983 (34)
Bosna i Hercegovina, Bosnia, ZenicaBlogovi: tagovi
nema tagova