Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
mary30 blog

PERA PETROVIĆ.............

.........a  što ne bi u duži..........tamo ima više....

ИЗБОР ЗА ПРЕДСЕДНИКА ЕВРОПСКОГ МАЈКРОСОФТА

Одлучи Бил Гејтс да организује конкурс за избор новог председника европског огранка Мајкрософта. У огромној спортској дворани искупи се 5.000 кандидата, међу којима је и Србин по имену Пера Петровић.

Гејтс захвали свим кандидатима што су се пријавили, али одмах замоли све оне који не познају програм Џава да напусте испит. 2.000 кандидата устаје и излази из дворане. Пера Петровић пак овако размишља: „Тај програм не познајем, али шта могу да изгубим ако останем – ништа! Што да не покушам?!" И остаје у сали.

Бил Гејтс затим објављује да сви који никада нису руководили тимом од најмање 100 људи устану и изиђу. Још 2.000 кандидата устаје и излази. Пера Петровић опет размишља: „Ја никад нисам био шеф никоме осим самоме себи, али шта могу да изгубим ако останем? Шта ми може бити?" И остаје.

Тада Бил Гејтс замоли све који на факултету нису имали просек 9,80 или више да напусте испит. 500 људи излази, али Пера Петровић шапуће сам себи: „Ја сам имао једва довољан успех у средњој школи а факултет нисам ни уписивао, али шта могу да изгубим ако останем?" И опет остаје у дворани.

Бил Гејтс напокон замоли да сви кандидати који не говоре реторомански устану и напусте испит. Још 498 људи одлази. Пера Петровић размишља: „Тај реторомански не знам ни где се говори, али за ког врага бих сад одлазио?! Шта могу да изгубим ако останем?" И он седи на свом месту.

У соби је поред Пере остао још само један кандидат – сви остали су отишли. Бил Гејтс им прилази и каже: „Ви сте, очито, једини који говоре реторомански; хтео бих да вас чујем како мало разговарате на том језику."

Пера Петровић се мртав хладан окреће према другом кандидату и пита: „Како си, дркаџијо?"

Други кандидат му мирно одговара: „Једи говна, сељачино, пизда ти материна!"
1c20363545.jpg


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: