Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ljubce blog
Jedina,

Tako te trebam ovih trenutaka, da mi tvoja ljubav ispere oči pa da vidim sve o čemu mi srce govori. Tako bih tvoj dah osjetio na svom pa nek se linije Svemira pretoče u jednu. Osjetiti tvoj dah, osjetiti miris tvoje kose i prelijepi izraz lica na kojem ti piše koliko je tvoje srce puno ljubavi... samo to osjetiti, dovoljan mi je razlog živjeti.
Danima me misao za tebe veže i nijednog trena se ne mogu otrgnuti od onoga što si ti. Jer koliko mi značiš to ne postoje riječi koje bi mogle opisati. Dah života u meni pun je vatre ljubavi u kojoj je tvoje ime kao svetinja i rasprostire se duž moje duše krvlju putujući do svakog dijela mene. I čini mi se kao da sam prožet tobom i svakog trenutka da si ti isto što sam i ja.

Kao da sam opijen ljubavlju, kao da me tvoja slika prati svakog trena, na javi i u snu. Sve to doživljavam, tebe, svijet, ljepotu, u jednoj savršenoj slici ljubavi koju ljubim cijelim bićem. I želim da znaš da si mi sve, i da moj dah trne za tobom, da iz ovog bića izvire voda koja teče moru tvom. Jer ti si nebo mog neba, ti si krv moje krvi i u svemu u čemu osjećam sebe, i tebe jednako osjećam.
I volim te. Volim bez obzira na sve. I gdjegod da si moj dah je sa tobom. Moje misli i moje sve. Jer ne mogu bez tebe ine dišem bez tebe, kad si ti moj život. Moje sve.
I sve što kažem premalo je, jer sve u meni tobom govori. Sve u meni tobom diše i tvojim se imenom obilježava. Nigdje te nema kao u meni. Jer tu je tvoj dom, tu ćeš naći sve, i ljubav i sve što jesi. U meni. Jer nitko ti ne može biti kao ja. Ova luka prepuna slika ljepote i osmijeha, zemlja koja tobom diše. Samo tu si doma, jer moja duša i tvoja iste su, i slobodno dišeš pod nebom moje ljubavi.

Samo prisloni se na mene. Jer sad trebam te. Kao nikad trebam te. Kao nikad želim te. Samo da te stisnem uz sebe. I čujem tvog srca glas.
Stisni se uz mene. I slušaj mi otkucaj srca. U ovim trenucima koji dišu za nas. I u kojima čežnja gori vatrom velikom, jer duša mi je tobom očarana.
Tako si mi potrebna... ovih trenutaka... dođi,  budi uz mene. I živi sa mnom ove ljubavi čar. A ja ću sve svoje poljupce samo tebi dati. I tvojim imenom svoju dušu zapečatiti.
Ljubavi moja.


Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline ljubce (29)
Srbija, Toplički okrug, ProkupljeBlogovi: tagovi
Arhiva unosa