Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
shoks blog

posle kiše pojavi se duga baš kako treba

autobus,king kong,devojka i ja...

Rekao sam: odjednom mi se slošilo, a ustvari nije baš tako odjednom slagao sam.Krenula je da piše  dečku sa kojim je već 4 meseca dok je stajala pored mene u punom autobusu.Rekao sam nećeš valjda...hoću odgovorila je.

Kad je počela da piše“jubavi“nasmejao sam se i rekao jaooaj i počeo da joj smetam pritiskajući tastaturu telefona kako bih je sprečio,uspeo sam morala je sve da obriše jer je ispalo nešto kao“ljubavi vojhdgh jhsbv“. Pa nemoj rekla je pusti me,još malo sam je zezao i pustio da napiše šta hoće.

Pogledala me i rekla što si takav...ma šta ga foliraš rekao sam bezveze su mi takve poruke ljubavi ,šečeru i ostalo ne volim patetiku,jer imaš neke ljubavne pitao sam je ,ne još bolje neke bezobrazne.

Imam

bezobrazne rekao sam

ma ne ljubavne,sad ću da ti pokažem

ajde

 

bila je odvratna dok ti spavaš ja mislim na tebe dok ti ovo i ono ja volim tebe i tako da se istopiš od miline kad bi ti neko poslao takvu poruke,meni je bila jadna ...to sam joj i rekao.Pa ti nikad nećeš naći devojku kakav si ti ne znaš šta valja rekla mi je pogledavši me kao da je 100 posto ubedjena u to što je rekla.Odgovorio sam znam ja šta je dobro i tu sam se ukočio prestao da mislim nisam mogao više ništa da kažem,usna je počla da mi podrhtava kao da ću da zaplačem ali nisam to je neki tik koji imam ,napadne me kad god ostanem bez teksta kad sam zatečen i nemam izlaz iz situacije,gledala me je idalje sa tim pogledom koji me je pročitao kao knjigu u sekundi .Pokušao sam da kašem neštoo ali nisam uspeo gornja usna bi se trzala kad bih pokušao da izgovorim reč jednu drugu treću nisam uspevao da sastavim rečenicu probao sam par puta ali ništa bile su nepovezane ...onda sam rekao odjednom mi se slošilo i ućutao.

Koji ti je vikao sam u sebi ,iskuliraj situaciju,šta si se istraumirao pa nije stojao king kong ispred tebe spreman da te pojede,i poželeo sam da se to i desi ,poželeo sam da je veliki majmun iz filmova naspram mene da me uzima u ruku gnječi mi telo i proždire me u jednom zalogaju.Lakše bih podneo čeljusti zveri nego njen pogled koji je još bio uperen u mene ,ali je polako postao sažaljiv ,izgleda da je poverovala da mi nije dobro,nasloni se na šipku rekla je i našalila se: da nisi u drugom stanju?uspeo sam da izgovorim nisam .Kad sam se malo povratio i nastavio razgovor sa njom naravno o njenom dečku koji mi je bio zamoran kao i sve tog dana što sam morao da preguram preko glave,postao sam svestan situacije i zašto sam tako odreagovao.PANIKA!!

 

Uhvatila me panika nikad nisam čuo te reči na glas ,izgovarao sam ih u sebi izgovorio sam ih u sebi milion puta...ti nikad nećeš naći devojku umrećeš sam i živećeš sam i ješćeš sam i hodaćeš sam i drkaćeš ga do kraja života.Izgovorene naglas pogodile su mi neki nerv koji me sjebao u sekundi premotao mi ceo život unapred i prikazao ga u mojoj glavi ,kakav ružan film.Malo su mi izgleda proradile emocije posle projekcije pa sam se skenjao ,smorio kao leopard.

 

Sad mi je bolje mislim o tome i smešno mi ,ne treba se sekirati zbog stvari koje nemožeš da promeniš,sunce će sijati,kiša će padati ,duga se pojaviti ,baš kako i treba a ja ču biti usamljen baš kako i treba ,čitaću Bukovskog i zavideti čoveku koji je 50 godina živeo kao pijanica,klošar i lutalica.

 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: