Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
dejo36 blog

MALO PISE ONA PISMA MALO ON :))))

 

"Dragi,

Pišem ti ovo pismo da ti kažem da te ostavljam zauvjek.Za sedam godina braka bila sam ti dobra žena, a nemam nijedan dokaz koji to potvrđuje.Zadnje dvije nedelje bili su za mene pravi pakao.Tvoj me je šef
danas nazvao da mi kaže da si dao otkaz i to je za mene bila kap koja je prelila čašu.Prošle si nedelje došao kući i nisi ni primjetio da sam uredila nokte i da sam bila kod frizera.Skuvala sam ti omiljeno jelo,
svinjsko pečenje i za tu sam priliku obukla novo seksi donje rublje. Ti si došao kući,progutao veceru za dvije minute i legao si pred televizor i odmah nakon utakmice zaspao.

Više mi nikad ne govoris da me voliš, ne grliš me i ne ljubiš nikad više. Ili sam ti odbojna ili me više zaista ne voliš.


No, koji god to razlog bio – ja odlazim!

PS: Ako misliš da me tražiš, zaboravi. Ne treba mi ništa tvoje a ni tebi ništa od mene.

Tvoj BRAT i ja odlazimo da živimo u Španiji

želim ti sve najbolje!

Potpis:Tvoja bivša žena!"

Dok je cekala check-in na aerodromu čula je preko razglasa svoje ime.Na šalteru gdje se javila čekalo ju je pismo koje je specijalno za nju dostavio kurir.

U pismu je pisalo:

"Draga bivša ženo,

Ništa me nije tako razveselilo kao tvoje pismo.

Istina je da smo sedam godina bili u braku ali „dobra žena” je sve ono što ti nikad nisi bila.Ja stalno gledam televiziju zato jer ne mogu više da podnesem tvoje vječno zanovetanje.Ali ni to nijepomoglo.
Primijetio sam prošle nedelje da si bila kod frizera ali nisam ništa rekao jer s novom frizurom izgledas kao strašilo.Majka me naučila da je bolje ništa ne reći ako nemaš nešto pozitivno da kažeš.Kad si napravila moje omiljeno jelo verovatno si me zamjenila sa MOJIM BRATOM jer si zaboravila da sam već odavno prestao da jedem svinjetinu.Istina je da sam otišao ranije u krevet te večeri poslije utakmice jer sam opazio da si na novom néglige-u imala još etiketu
sa cijenom.Nadam se da je čista slučajnost to što je moj brat juče od mene pozajmio 100 evra i cinjenica da je na etiketi tvog néglige-a stajala cijena od 99 evra.Usprkos svemu, do juče sam te zaista još uvjek volio i nadao se da će se stvari između nas popraviti.

Pošto sam ujutro otkrio da sam na lotu dobio 12 miliona eura, dao sam otkaz na poslu i otišao sam da kupim 2 avionske karte za Bahame.No, pošto sam došao kući vidio sam da te nema i pronašao sam tvoje pismo u kojem je pisalo da me zauvjek ostavljaš i ne želiš ništa moje.

No, za sve valjda postoji neki razlog u zivotu!

Nadam se da ćeš imati zivot kakav si oduvjek
priželjkivala.Moj mi je advokat rekao, nakon što je pročitao tvoje pismo, da nisam dužan da ti dam nijedan cvonjak!

PS: Ne znam da li sam ti ikad rekao da se moj brat Karlo zapravo rodio kaoKarla.Valjda ti to neće stvarati probleme.

Potpis:BOGAT I SINGLE"

 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 19  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

rodi me majko srecnog pa me baci i na djubre olalalaaaaaaasa Sojicem sve u sesnaest
#5, 28.12.2008 - 19:46
:))
28.12.2008 - 19:54
mamian (39)
ovo sam znala ali je uvek smesna i zanimljiva!
svaka cast :)))
#4, 28.12.2008 - 19:21
ELBA (53)
HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!
#3, 28.12.2008 - 19:17
:)
29.12.2008 - 18:44
super blog!
#2, 28.12.2008 - 18:57
hvala
28.12.2008 - 19:09
Extra
#1, 28.12.2008 - 18:49
hvala
28.12.2008 - 19:11