Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Zabavnik69 blog
Uvod.
Ovo je pokušaj da svoj profil na "Karikama" učinim kompletnijim. Mada su pesme koje će se pojaviti u narednim blogovima pisane dosta davno, one su ipak deo mene i trebalo bi da ispričaju nešto o meni, kao što to već čine fotografije u albumima, crteži, manipulacije fotkama... i kao što to sam činim u svakoj prepisci sa bilo kojim članom ovog sajta.
Eto, i ovo sam ja. Ili sam bar to bio... :D
Uh, beše to davno. Osamdesetih i jedan dobar deo devedesetih, kada sam ubacivao u rime uglavnom sve što mi je padalo na pamet. Nešto sam skoro našao kucano još na mašini, nešto je na papirima, a veći deo je na žalost izgubljen. Možda ću se nekih i setiti. Pisane su u raznim emotivnim stanjima, trezvene, napite, tužne, vesele...  Ponosan sam na tu kreativnu crtu, jer iako verovatno pesme nemaju nikakvu umetničku vrednost, one su moje i samo moje!!!
I tako eto, reših da iskoristim priliku i da ih objavim na "Karikama", pa kome se svidi - lepo, a kome se ne svidi, opet - lepo!
Neke od njih sam već tipkao damama sa "Karika" tako da će sigurno neke od pesama poznati.

Sasha 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: