Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Franjopo blog
 DRAGI KARIKE PRIJATELJI,
KORISNICI BLOGA,

I ČLANOVI KLUBA

KOZMETIČKA MASAŽA“

Sadržaj teme KOZMETIČKA MASAŽA je toliko skraćen i delimično obogaljen, da ga je teško proučiti, jer je ta tema većini skoro nepoznata. Tema je specijalističkog karaktera. Ovaj vid specijalističke kozmetičke masaže se koristi kao samopomoć ili pomoć drugima. To je škola, gde najosnovniju materiju treba savladati, da bi se nešto naučilo i praktično upotrebilo..

Nemoguće je sadržajbloga, kako neki traže, prikazati svaki put na blog stranu, a i to je mnogima predugi teks, kažu kao roman, drugima se ne čita, itd... oni traže razbibrigu!

Ova tema je OZBILJNA, NAUČNA, PROFESIONALNO ZANIMANJE, gde su mnogi mogli na besplatan način da se informišu i delimično osposobe, barem za samopomoć.


ZBOG OVAKOVOG STAVA,
ODLUČIO SAM,
DA ODMAH PREKINEM OBJAVLJIVANJE
TEME „KOZMETIČKA MASAŽA“.


Pozdrav prijateljima i drugim korisnicima,
hvala na saradnji, komentarima i ocenama.

Pozdrav, franjopo.

PS!
IZVINITE, AKO SAM VAS ZAMARAO!

 

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Postovani Franjo!
Nije svako stivo za svakoga. Istina je da ne treba bacati bisere pred svinje, ali ne sme se izgubiti iz vida da ima mnogo onih, koji znaju da cene i postuju vas rad i napor i koji rado citaju vasa stiva. Ja sam jedan od takvih. Naravno da ne citam sa istom paznjom sve vase blogove, ali vi ste jedini, kod kojeg nikada ne propustim priliku da pogledam sta ste tog puta postavili. Sam taj podatak je dovoljan da sve kaze. E, sada sto tu ima klinaca, adolescenata, neozbiljnih, povrsnih, neiskusnih, nedoraslih, onih koji kroz zivot idu linijom manjeg or5pora, to je druga prica. Medjutim, sve ovo je vredno i radi malo onih, koji nisu takvi i koji se raduju vasim tekstovima. Eto, to sam hteo da vam kazem, jer se vi ne mozete i ne smete ravnati prema onima, koji nisu na vasem nivou, vec prema onima, koji zele i pokusavaju da vas prate. Puno vam hvala na vasim naporima!!!
#1, 11.01.2009 - 12:23