Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ELBA blog

Meksicki vojni pilot snimio NLO

Meksicko vojno vazduhoplovstvo

Meksicki vojni pilot snimio NLO

nlo.jpgMeksicko vojno vazduhoplovstvo pokazalo je javno video snimak za koji strucnjaci za neidentifikovane letece objekte tvrde da prikazuje 11 nevidljivih objekata “uhvacenih” kamerom sa infracrvenim zracima sa jednog izvidjackog aviona. Novinar Haime Mosan izjavio je na konferenciji za stampu da su objekti bili stvarni i da su po svemu sudeci bili “inteligentni” jer su u jednom trenutku promijenili pravac kretanja i opkolili avion koji je jurio za njima. “Bili su nevidljivi za oko, ali bili su tu, u to nema sumnje. Imali su masu, energiju i kretali su se okolo”, kazao je Mosan poslije prikazivanja 15-minutnog video snimka, dodavsi da je od ministarstva odbrane dobio dozvolu da ga prikaze javnosti.

Ministarstvo odbrane je potvrdilo da je dalo video snimak koji je snimljen sa vojnog aviona 5. marta iznad istocne priobalne drzave Kampece. Na filmu, snimljenom iz aviona koji je pretrazivao obalu u potrazi za preprodavcima droge blizu Meksickog zaliva, moze se vidjeti 11 objekata, nalik svjetlosnim kuglama, koji se krecu u formaciji ili jure okolo i nestaju iza oblaka. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: