Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Traja-BG blog

(: Ovako devojke treba da se ponašaju prema momcima :)

 Evo par saveta za žensku populaciju:

aj u duzi.
1. Ne možete očekivati da neko bude iskren sa vama ako vi niste iskreni prema njemu. Ali da biste bile iskrene prema drugima morate prvo da budete iskrene prema SEBI. Pre svega nemojte sebe da zavaravate, napravite sebi u glavi neku listu šta tražite kod muškarca i poređajte te osobine po važnosti: ako želite da bude duhovit, lep, nabildovan, pun keša, visok, lud, zajeban, opasan, nežan ili nešto sasvim drugo to prvo same sa sobom raščistite. Nemojte da tražite od nekoga da poseduje osobine koje vam prilikom upoznavanja "nisu bile bitne". Ako je najvažnije da je duhovit, dobrica i da vas voli onda nemojte da očekujete da bude loš momak i da je pun para. Ako je najvažnije da bude "opasan i pun keša" onda nemojte da tražite i da bude nežan prema vama i da vas drži kao malo vode na dlanu. Kada same sebi objasnite šta stvarno želite biće i vama i nama lakše.
2. Budite prirodne i nemojte da se čudite ako vas momci shvate kao nezaiteresovanu ako glumite nedodirljivu ribetinu - oni su samo naseli na vašu glumu. Mnogo dobrih momaka ćete tako oterati od sebe jer su procenili da niste zainteresovane i ne žele da vam dosađuju. Takav stav pali samo kod onih koji su preterano samouvereni a i oni će se truditi da vas smuvaju uglavnom da bi dokazali da to mogu, a ne zbog vas samih.
3. Ukoliko vas neko pita da se smuvate nemojte odgovarati sa NE ZNAM ako to ne želite - povredićete momka mnogo više nego da mu lepo kažete da vam se ne sviđa. Neće vam to niko uzeti za zlo, a mnogo više ćete povrediti nekoga ako mu date lažnu nadu.
4. Ukoliko vam se neko sviđa nemojte da čekate celu noć da vam priđe - priđite vi njemu (i ako vas ipak odbije, bar nećete razmišljati "šta bi bilo kad bi bilo" već ćete znati na čemu ste i moći ćete normalno da nastavite život).
5. Ukoliko vam nešto u vezi smeta ili vam nedostaje - RECITE, ne smatra se zvocanjem ako mu dobronamrno skrenete pažnju na nešto. Nisu muškarci toliko sujetni kao što mislite. Bićete mnogo nesrećnije ako čekate da neke stvari sam shvati - ako nije shvatio u startu teško da će kasnije da ukapira.
6. Idite s tom logikom da je svako drugačiji - nemojte zbog nekog skota koji vas je povredio u prošlosti da sve mrzite i da nikome ne verujete, jer onda i ne možete da vidite sjajne momke koji vas okružuju.
7. Nemojte da idete tom logikom da ako ste dobre prema nekome da će on biti gori prema vama. Alluzije obično vode ka nesporazumu a retko kad se njima postigne ono što se želelo. Ako je na neki način bio loš prema vama recite mu to, nemojte da pokušavate da mu vratite istom merom ako je nešto uradio nenamerno (velike su šanse da neće shvatiti gde je pogrešio već će vas pogrešno da protumači da ste vi kučka prema njemu). Opet ako je stvarno skot teško ćete ga promeniti, ili ga ostavite ili se pomirite sa tim - nemojte drugima da se žalite i da tražite od njih neko treće rešenje jer ono uglavnom NE POSTOJI.
8. Muškarci su ponekad emotivniji od žena, ali kada neko čuje dve devojke kako pričaju da nema ništa jadnije nego kad muškarac plače - zar zaista mislite da će on takvima da pokaže svoje emocije?

Ako neko ima još korisnih saveta neka ih slobodno doda. :)


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

xexexexe:))pa jbg malo smo komplikowane,ali swe owo wazi i za was :PpP
#1, 24.04.2010 - 15:06