Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ELBA blog

VARANJE ?????????????????

U  BRAKU  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znakovi koji otkrivaju prevaru
17.01.2009u 15:13 h
Kada je jedan od partnera u vezi nevjeran stvari se počinju mijenjati. Radi li se o trećoj osobi, ne trebate biti detektiv da biste ih primijetili. Postoji stereotip kako muškarci to čine češće od žena, ali u teorija i žene to rade.
Istraživanja tvrde kako je razlika samo u tome što žene svoje prevare znaju prikriti daleko bolje nego muškarci. Provjerite koji su to znakovi koji više nego zorno ukazuju na varanje.

S vremenom mnogi parovi dođu u fazu u kojoj spolni odnosi izgube prvo mjesto na listi događanja u vezi, posebno ako ih neprestano ne oživljavaju strašću, ljubavlju, maštom i željom. Uplete li se u vezu treća osoba jedno od njih će sve to doživljavati s nekim drugim, izvan domaćeg terena. Osim kada je u pitanju umor, zabrinutost ili opterećenost, izbjegavanje dodira i ljubljenja te odsutan pogled vrlo su loši znakovi.

Ukoliko je vaš partner do nedavno bio oduševljen svakom promjenom koju ste uveli u krevet, a sada je poprati tek ravnodušnim komentarom, ili ju, što je još gore niti ne primijeti, to je definitivno dobra osnova za neugodne i e osjećaje.

Svaka će si žena, ako zna da će zbog toga dobiti strasne komplimente svog partnera, s radošću urediti intimnu frizuru, priuštiti novo, seksi i zavodljivo donje rublja jer se želi osjećati željenom i seksi. Ako vaš partner preko svega toga tek preleti pogledom i ostane imun na sva vaša slatka iznenađenja, tada nešto nije u redu.

Većina muškaraca tvrdi kako ne želi uređivati svoje međunožje, no mnogi od njih bi pristali na promjenu, ako bi to od njih zatražila strastvena žena. Zašto? Zato jer znaju čemu takva promjena služi. I žene i muškarci dobro znaju da će tražena promjena biti nagrađena. Sve je to lijepo i krasno, ali problem nastane kada se muškarac razgoliti pred ženom koja to od njega nije tražila. Na raspolaganju uvijek stoji tvrdnja kako je glatko iznenađenje namijenjeno upravo njoj. Naravno, potpuno je drugo pitanje hoćete li žena nasjesti na takve tvrdnje.

Varanje kod para može dovesti do sve manjeg broja spolnih odnosa. Kada oni postanu tek blijeda sjena, vrijeme je da saznate što se tu u stvari događa. Naravno, za opustošen spolni život postoje brojni razlozi, pa zbog toga ne bi trebalo donositi preuranjene zaključke. Počnite sumnjati kada nekoliko vikenda za redom umjesto strasnog seksa, koji bi nadoknadio sve izgubljeno dobijete serviran milijun izgovora.

Iako u spolnim odnosima sa svojim partnerom nikada niste koristili kondome kao sredstvo kontracepcije, pronašli ste ih u džepu njegova sakoa ili u njegovoj lisnici. Situacija je vrlo sumnjiva, iako postoji mogućnost da ih je dobio na poklon od prijatelja, ili kao reklamni primjerak na ulici. Ali iza toga se može skrivati i nešto više.

Naravno, stvari uvijek nisu onakve kakvima se čine, a pravog recepta za otkrivanje onoga za što netko želi da ostane skriveno, nema. Najbolji je način otvorena komunikacija s partnerom, te otvoren razgovor o tome što se događa.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: