Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ELBA blog

Ženske grudi muškarcima produzuju zivot

koliko  ????????????????????Ženske grudi muškarcima produljuje životNakon pet godina istraživanja u tri bolnice u Franfurktu, dr. Franz Eping zajedno je s kolegama istraživačima utvrdio kako gledanje bujnih ženskih grudi može biti i te kako ljekovito za zdravlje muškaraca, odnosno da im može produljiti život.
---
Prema njihovu mišljenju, muškarci stariji od 40 godina mogu znatno izbjeći rizik od infarkta i moždanog udara ako svakodnevno gledaju velike ženske grudi. Recept propisuje barem desetak minuta dnevno.

Gledanje privlačnih i bujnih grudi poput glumica Pamele Anderson ili Monice Belucci, pjevačica Samanthe Fox i Sabrine, čak i vremešne country zvijezde Dolly Parton, tvrdi liječnik Eping, ima potpuno isti učinak kao i 30 minuta aerobike. Do tog je zanimljivog zaključka dr. Eping došao nakon promatranja 200 muškaraca koji su imali zadatak gledati bujne grudi neke njima privlačne, atraktivne ženske osobe. Rezultat istraživanja bio je doista iznenađujuć: svim se muškarcima smanjio krvni tlak, poboljšao puls i uočljivo smanjio postotak oboljenja arterija.

Dr. Eping objasnio je da seksualno uzbuđenje pojačava kucanje srca i poboljšava cirkulaciju krvi, pa su na temelju toga utvrdili kako gledanje u velike grudi poboljšava zdravlje muškaraca. Također, indikativno je kako svi koji tako odmaraju oči imaju veće šanse da izbjegnu infarkt i moždani udar. Istraživači su se složili i u tome da muškarci svakodnevnim promatranjem bujnih ženskih grudi mogu produljiti život od dvije do pet godina.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

SFABICA (53)
e sale onda cu ti produziti zivot haha
#3, 22.01.2009 - 20:35
SFABICA (53)
e sale onda cu ti produziti zivot haha
#2, 22.01.2009 - 20:35
HAHAAAAAAAAAAAAA !! AKO SI POKUSAVALA SAMOBISTVO BOLJE NEMOJ A NIJE USPELO !!
22.01.2009 - 20:39
ELBA (54)
ETO POSLE KAZITE DA NIJE ZA LEK !!!!!!!!!
#1, 22.01.2009 - 20:04