Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ELBA blog

15 KG !!! TRAVE DOSTAVLJENO NA POGRESNU ADRESU !!!!!!!!

ISTRAGA  JE  U  TOKU  !!!15 kilograma 'trave' dostavljeno na krivu adresu DENTON, TEKSAS - Kompanija UPS uvijek će dostaviti danu pošiljku, no ne uvijek i na točnu adresu. Muškarac iz Dentona u američkoj saveznoj državi Teksas, to je saznao kada je u paketu, kojeg mu je ostavio dostavljač UPS-a, pronašao veliku količinu marihuane. Začuđen pošiljkom koju nije naručio, muškarac je paket odnio na policiju.
---
- Osoba je policijskom službeniku objasnila što se dogodilo i predala mu gotovo 15 kilograma marihuane vrijednosti oko 50 tisuća kuna - izjavio je policijski glasnogovornik Ryan Grelle.

UPS je pogreškom dostavio pošiljku na krivu adresu, ističe Grelle. Vlasnik kuće u trenutku dostave nije bio doma stoga mu je dostavljač pošiljku ostavio na trijemu.

- Čovjek je očekivao alate koje je naručio preko interneta stoga mu je bilo veliko iznenađenje kada je otvorio paket i vidio drogu - objašnjava Grelle.

Pošiljka je navodno stigla iz grada Pahrr također u Teksasu i nije bila namijenjena muškarcu u Dentonu već je bila adresirana na ulicu u Dallasu. No, kako napisana adresa ne postoji u Dallasu, dostavljačka kompanija ju je preusmjerila na u Denton.

Slučaj je još uvijek pod istragom.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

+ za travu
#1, 22.01.2009 - 22:08

23.01.2009 - 15:39