Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
bizi blog

Pohvale, primedbe i predlozi za Karike.com

Pozivam sve Karikašice i Karikaše da napišu svoje pohvale, primedbe i predloge za buduće opcije na Karike.com koje bi želeli da sajt ima.

Najbolje ovako napisite

1. Pohvale (pa ispod toga napisete pohvale)

2. Primedbe (pa ispod toga napisete primedbe)

3. Predlozi (pa ispod toga napisete predloge za nove opcije, poboljsanja...)

Hvala svima koji doprinose da Karike.com budu jos bolji sajt.
 

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 46  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

3. Predlog

Da za BAN korisnika odlučuje najmanje SEDAM moderatora, a ne tri, kao do sada!

Ne može se više ovako
Pojedinim moderatorima je najveća preokupacija da nekoga banuju!!!
#6, 07.02.2009 - 22:14
lol kako ovde pojedincima nije dobro.... a taj sto je napisao da nemogu pisati blog na makedonskom ili sta ja znam kojim jezikom.. neka se malo prosetkara do mont-everesta da uzme cist vazduh:) bizi sajtot e top prodolzi taka ahahahahaah malo makedonski :P
#5, 02.02.2009 - 15:32
1. Pohvala:

Slazem se sa korisnikom ciji je nick HiACE68.. a kaze (copy/paste):
-samo jedna, sajt je jedan od najkompletnijih, obuhvata sve vidove komunikacije i samim tim omogućava dobru zabavu.

2. Primedbe:

Za sad ih nemam.. ali zato imam brdo predloga

3. Predlozi:

-Super bi bilo kad bi postojala opcija za smajlije..kad da se pale, a kad da se gase..
-Da se nakon svakog logovanja na dan, nagradjuje sa 30 bonus poena..
-Slazem se i sa nekim proslim komentarom da OSOBE koje "nisu logovane" nemaju pristup nasim profilima, nadam se da je to bar lakse uraditi..
-Osobe koje su bez slike, da ne mogu da koriste album, ocenjivanje i komentarisanje slika i albuma..
-Onda se ne slazem za prethodnim predlogom da blogovi ne trebaju da se proveravaju..mislim da je bolje kako je sad..ali da malo budu brzi sa dodavanjem..i da ne dozvoljavaju da se pisu blogovi tipa, e ja popila kafu, pa da vas pozdravim itd.. Videla sam da jos ima takvih blogova.. Ako nesto kazete da ne moze, zasto neki imaju protekciju u tome? Ili je pravilo ili nije..
-Pribavite jos poklona, mislim da su korisnici ispucali sve one..

Ovo je sve za sad, da ne duzim..
Cekam odgovor, zelim da znam sta ide, a sta ne

Poz Bizi
#4, 02.02.2009 - 15:02
Rockman (50)
Pohvala:
-samo jedna, sajt je jedan od najkompletnijih, obuhvata sve vidove komunikacije i samim tim omogućava dobru zabavu.


Primedbe i predlozi:

- ograničiti broj karaktera i linija koji se mogu kristiti u onom famoznom ''manjem prozorčetu'' ili delu za uvod. Ima članova koji iz samo njima znanih razloga iskoriste svih 1000 što je previše za pisanje uvoda u blog. Ako se samo ograniči broj karaktera(200 je sasvim dovolno) a ne i broj linija u kojima će biti pisano, imaćemo istu situaciju:
moći
će
svaku
reč
u
sledećoj
liniji
pisati i time nervirati ostale blogere. Ovo je nepisano pravilo ali ga treba ozvaničiti.

- promena Nick-a je preskupa. Ja ga htedoh promeniti ali mi je previše novaca za takvo nešto, a ne želim praviti novi profil.

- neko je napisao da se zaposle profesionalci za moderaciju. Amateri nisu za ovako veliki sajt, velik broj blogova, velik broj slika, potrebna je moderacija i u albumima jer se svašta postavlja tamo...

- pravila po kojima se moderiše su široka i svaki moderator ih tumači po nahođenju a često i kao ''oružje''. Svako pravilo treba da ima i svoje tumačenje pa se tim sužava broj mogućih zloupotreba ili pogrešne interpretacije istog.

- omogućite upotrebu ćirilice u svim delovima sajta. Negde se dobiju samo neke žvrljoke. Ipak je ovo Srbija i zvanično pismo je ćirilica. Isto je i sa temama. Neka bude par i sa nacionalnim obeležjima.

- omogućite i ocenjivanje rada moderatora uz obavezan komentar. Isključivo korisnici sa slikom da imaju tu momgućnost. Neka i to bude jedan od pokazatelja kvaliteta njihovog rada.

Ovo su po meni najveći nedostaci. Sigurno ih ima još ali sigurno ste ih svesni.


Predlog:

- napravite anketu za glasanje o predlozima koji se najčešće spominju na ovom blogu. Neka bude trajna ili ograničena na neki duži vremenski period da možete pratiti raspoloženje članova. Ili nešto slično, na vama je da to uobličite.
#3, 25.01.2009 - 16:12
bizi (38)
Sto se tice cene usluga na sajtu i da li nam je cilj samo zarada - nije nam cilj samo zarada vec prvenstveno da se nasi korisnici dobro zabavljaju na sajtu.

Prvo usluge nisu skupe (da opet ne pravim paralelu sa cenama pica u kaficu) a drugo, da nam je cilj iskljucivo onda ove akcije 1 prijalj - 6 SOL-ova ne da ne bi bile 6 SOL-ova nego ne bi postojale uopste. Svako valjda moze da pozove 5 svojih prijatelje sa slikom, dobije 30 SOL-ova.
#2, 23.01.2009 - 11:59
predlog
npr sad nema ni jednog online moderatora,da sa ekipom koja ovde radi,a ovde moderatori ili rade,ili se samo puvaju zbog cinova vidite da se odaberu korisnici koji su tu ujutru...bzvz je kad neko dodje,onda pusti 20 blogova koji su na cekanju,ja recimo citam vecinu blogova...mislim da se ne ispostuje svako,a to je valjda jeli cilj ovoga sajta,da budemo ravnopravni
#1, 23.01.2009 - 07:51