Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ELBA blog
Egipćane muči zaista težak problem - treba li se seksati ?????????????????Goli seks ili ipak ne?Egipćane muči zaista težak problem - treba li se seksati posve gol ili napola obučen. Ovaj je problem potaknuo niz žestokih rasprava u lokalnim novinama i na televizijskim postajama.
---
Egipatski klerici izdali su fetvu u kojoj se kaže da razotkrivanje tijela prilikom seksa potkopava brak, što je stvorilo razdor među islamskim učenjacima.

Prema religioznom aktu Rašada Hasana Khalila, bivšeg dekana Sveučilišta Al-Azhar, "biti potpuno gol za vrijeme seksualnog čina poništava svetost braka".

Iako u manjini, žene su, pak, u ovoj sitauciji ispale puno mudrije, a čelnica ženskog odjela s istog Sveučilišta, Suad Saleh, iznijela je njihovo čvrsto stajalište: "Sve što može zbližiti supružnike, ne može biti loše."
IZVOR     OVE  VESTI  JE  POZNAT  !!!  ((  PREUZETO  SA  STRANE  IZ  NETA  !!  ))


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: