Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
SFABICA blog

Šta bi bilo kada bi muškarci zaista vladali svetom?

.....al na´zalost nije tako :))))))))))))))))))))))))))))))))......

Evo pogledajte par primera nekih mogucih "posledica" ove totalitarno muške vladavine. Naravno, pokušajte da smislite još neku mogucu promenu, ali ne bih vam preporucio da je primenite u stvarnom svetu, jer na kraju krajeva hteli mi to ili ne bez devojaka ne možemo.

nastavak_strelica.jpgMuškarci bi izmislili sistem po kome bi svaki lažni broj telefona koji vam je devojka dala bio automatski prebačen na pravi broj telefona.
nastavak_strelica.jpgKlimanje glavom i gledanje na sat bi u muškom svetu bilo dovoljno kao odgovor na " Volim te."
nastavak_strelica.jpgMuškarac bi mogao da ostavi dobro plaćeni posao i posveti se ispunjenju svog dečačkog sna (profesionalni kaskader) bez ikakve konsultacije sa svojom lepšom polovinom.
nastavak_strelica.jpgKad god vaša devojka želi da razgovara sa vama tokom fudbalske utakmice ona bi se pojavila u malom prozoru u uglu ekrana tokom reklama.
nastavak_strelica.jpgKopče brushaltera bi se otkopčavale jednostavnim lakim pokretom kažiprsta.
nastavak_strelica.jpgU muškom svetu nikada ne bi ste morali da objašnjavate devojci zašto ne želite da igrate sa njom, jer plesanje će biti definitivno ukinuto.
nastavak_strelica.jpgRaskid sa devojkom bi bio mnogo lakši jer bi ste jednostavno morali samo da je udarite po dupetu i reći : " Hvala na svemu, bila si fantastična."

nastavak_strelica.jpgKada se prijavljujete za posao bilo bi vam dozvoljeno da umesto vašeg pravog imena stavite ime vašeg omiljenog filmskog junaka.
nastavak_strelica.jpgSvake godine bi vam bilo dozvoljeno da sami povisite vašu platu na nivo plate vašeg omiljenog fudbalera.
nastavak_strelica.jpgDirektor kompanije bi postao najduhovitiji tip u kompaniji.
nastavak_strelica.jpg" Izvinite što kasnim, ali ne da sam se napio prošle večeri, ma uništio sam se." bi bio sasvim razuman izgovor za vaše kašnjenje na posao.
nastavak_strelica.jpgSpasioci na plažama bi mogli da uklone sve one koji se ne pridržavaju zakona o lepoti (naravno, odnosi se samo na ženski deo).
nastavak_strelica.jpgU muškom svetu bi jednostavno mogli da iznajmite tenk na jedan dan iz obližnje kasarne.
nastavak_strelica.jpgĐubre bi se izbacivalo samo od sebe.
nastavak_strelica.jpgUmesto pivskog stomaka vi bi ste dobili pivske bicepse.
nastavak_strelica.jpgPostojao bi sprej koji bi uspešno držao vaše tašte što dalje od vaše kuće. Nešto slično spreju protiv bubašvaba.
nastavak_strelica.jpgSirene u kolima bi bile toliko snažne da bi mogle da sruše bilo koji zid.
nastavak_strelica.jpgMogli bi slobodno da ukradete bilo koji sportski auto i provozate se gradom, s tim što bi morali da ga vratite vlasniku sledećeg jutra sa punim rezervoarom.
nastavak_strelica.jpgSvaki muškarac bi dobio 4 kartice za izlazak iz zatvora, kao one kartice iz Monopola.
nastavak_strelica.jpgSvaki muškarac koji za sebe tvrdi da je feminista bi bio jednostavno pogubljen.
nastavak_strelica.jpgKrminalci osuđeni na smrt bi se borili kao gladijatori u velikim arenama.
nastavak_strelica.jpgNijedan autoput ne bi imao ograničenje brzine.
nastavak_strelica.jpgKada bi vas policajac zaustavio zbog brze vožnje odgovor tipa :" Ma nisam ni primetio jer sam pijan kao guzica." bi bio dovoljan da vam policajac ne napiše kaznu.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

hahaha bilo sta samo nek spadne sto prije hahahaha...mislim brus hhahaha...
#3, 27.01.2009 - 18:54
smislicemo vec nesto
27.01.2009 - 19:01
ma ono sa brushalterom bi trebalo osmisliti ili jednostavno od nekog materijala da se moze eliminisati potezom hahahaha...
#2, 27.01.2009 - 18:46
haha smislicete vec vi vec nesto, da se bh pogledom otvara haha ...pozzz
27.01.2009 - 18:53
sky-la (36)
hahhahahaahahahahahaahahha....super :D
#1, 27.01.2009 - 18:44
)))) pozzz
27.01.2009 - 18:52