Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
blog

Ovde će se prepoznati svi, koji vole, voleli su i voleće... :)

Ljubav,love,amor... Različite reči a ista osećanja. Ljubav prema rodbini, prijateljima, bratu, sestri, kućnom ljubimcu..I najznačajnija mojim vršnjacima Ljubav prema dečku/devojci..

 

Sve počinje simpatijama, izgleda bezazleno i bez posledica. Ali, opet to ali, nekad te simpatije nas prevare i u nama se radja nešto više, ne tako bezazleno i sa puno posledica.

 

Neko ima sreće pa ta osoba i uzvrati osećanja, ali vise je ˝nesrećnika˝ koji lutaju, pate i misle da njihov život nema smisla. Stalno maštanje, traženje te osobe u svemu i njena slika uvek u glavi.

 

A eto i posledica, najčešće se izgubimo u tim slikama, popustimo u školi, tako izgubljeni dosadimo i okolini... To kod nekih potraje više godina pa se ponekad i desi čudo a kod nekih za kratko vreme nova simpatija zakuca na ljubavna vrata i na kraju opet početak..

 

Drage i dragi moji, Život je samo jedan, iskoristite ga na pravi način i uz mnooooogooo LJUBAVI! J 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

weder (39)
Neko ima sreće pa ta osoba i uzvrati osećanja, ali vise je ˝nesrećnika˝ koji lutaju, pate i misle da njihov život nema smisla.
#1, 12.02.2009 - 11:24
Bas tako.. Nazalost..
14.02.2009 - 11:40
 

Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa