Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ELBA blog

Jednim prstom vuče četiri automobila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Jednim prstom vuče četiri automobilaPedesetšestogodišnji Kinez Ći Fengšan nada se da će obezbediti mesto u Ginisovoj knjizi rekorda nakon što je jednim prstom uspeo da povuče četiri automobila.

Fengšan je snagu svog srednjeg prsta demonstrirao na centralnom trgu u gradu Harpinu. Prst je stavio u metalni prsten povezan užetom koje je spajalo četiri taksija koje je uspeo da vuče čitav metar. Ći kaže da svoj prst uvežbava već 44 godine. ''Kada samo imao 12 godina čuo sam da jedan drvoseča može da podigne 120 kilograma služeći se samo jednim prstom, pa sam i ja to poželeo'', kaže on. Od tada neprekidno trenira svoj srednji prst. ''Svakog dana sam svojim srednjim prstom prenosio vedra vode, a vremenom sam dodavao sve veću težinu. Nastavio sam da ga treniram i dok sam radio u fabrici autobusa i verujem da ću jednog dana moći da povučem i autobus", kaže Fengšan. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: