Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ELBA blog

Traže se 'intimne' SEKRETARICE !!!

Zaposlenica mora garantirati da će biti u dobroj fizičkoj formi, poštovati poslovnu etiku i čuvati profesionalne tajne.

Traže se 'intimne' tajnice
Ruska agencija za zapošljavanje u potrazi je za djevojkama koje su spremne sedam sati dnevno posvetiti uobičajenim tajničkim poslovima i jedan sat svom šefu.
---
Moskovska agencija za zapošljavanje traži tajnice koje su spremne biti ''intimne'' sa svojim šefom. U agenciji smatraju da njihova ponuda nema nikakve veze s prostitucijom ili eskortom, već samo pomažu djevojkama da nađu dobro plaćen posao.

Po ugovoru bi buduće zaposlenice trebale raditi osam sati dnevno pet dana u tjednu. Sedam sati bi izvršavale svoje tajničke dužnosti, a jedan sat dnevno bi se posvetile šefu, i to za plaću od 3000 do 3500 dolara mjesečno.

Zaposlenica mora garantirati da će biti u dobroj fizičkoj formi, poštovati poslovnu etiku i čuvati profesionalne tajne.

Drugi dio ugovara umanjuje rizik klijenata agencije. Naime agencija je spremna platiti odštetu poslodavcu u slučaju braka, uredske romanse s drugim djelatnikom ili u slučaju odavanja informacija.

Za pet posto godišnje plaće agencija može izvršiti provjeru kandidatkinja i ako tajnica ne odgovara poslodavcu može je zamijeniti u roku od dva mjeseca, no samo jednom.

''Mi kombiniramo usluge agencije za zapošljavanje i za nalaženje partnera'', kaže Petr Iveršin, čija je agencija specijalizirana za povezivanje top-menadžera s ''intimnim'' tajnicama.

U zadnjih pola godine pronašli su poslove za 3000 žena.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: