Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ELBA blog

Malodobnu kćer prodavao za novac i pivo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

36-godišnjak je policiji prijavio da je 14-godišnja kći "pobjegla od kuće" Malodobnu kćer prodavao za novac i pivo Kada nije dobio dogovorenih 16.000 dolara i 150 sanduka piva, 36-godišnjak je policiji prijavio da je 14-godišnja kći "pobjegla od kuće" i otišla živjeti sa 18-godišnjakom.
---
GREENFIELD- Muškarac u američkoj saveznoj državi Kaliforniji uhićen je nakon što je sam, očito ne brinući se što je kršio zakon ili ne misleći da će biti otkriven, prijavio policiji da je svoju 14-godišnju kćer prodao znancu za 16.000 dolara i 150 sanduka piva. Policija je saznala što se dogodilo tek nakon što je 36-godišnji Marcelino de Jesus Martinez došao u redarstvenu postaju kako bi prijavio da je "kćer pobjegla od kuće". Prava se istina uskoro rasplela - obratio se policiji kada je shvatio da mu "kupac" neće platiti dogovoreni iznos novca, pića, a po nekim vijestima i nekoliko štruca mesa.

Privedeni su i prodavač, koji je optužen za trgovanje ljudima, i njegov nesuđeni zet, 18-godišnji Margarito de Jesus Galindo, kojeg se tereti za seksualne odnose s osobom ispod minimalne zakonske dobi, što se stoga automatski tretira kao silovanje, bez obzira na njezin eventualni pristanak. Policija vjeruje da djevojka, odnosno djevojčica, i jest dobrovoljno počela živjeti s Galindom. No, kako se njihov brak ne smatra legalnim, protiv njega se priprema optužnica.

Dogovoreni brakovi s malodobnim djevojkama nisu rijetkost u ruralnim zajednicama u Kaliforniji, što je dodatni razlog da se takve slučajeve, kada ih se otkrije, kažnjava, objavila je policija. Djevojčin otac i "suprug" su iz Meksika, ilegalno su živjeli na tlu SAD-a i sada bi mogli biti protjerani natrag u svoju zemlju.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: