Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
BIG-LEON blog
 

Tetovaže mogu lepo da izgledaju, ako ih uradi pravi majstor i ako ste sigurni da ih stvarno želite (nije nemoguće kasnije ukloniti tetovažu, ali je bolno i nije sigurno da li će uspeti). Međutim, tetoviranje boli, a na nekim delovima tela boli i više nego na drugim.


Nije svačija tolerancija bola ista, pa bi nešto što nekoga grozno boli nekog drugog moglo da boli samo malo. Ipak, koliko god da ste otporni na bol, tetoviranje (ako govorimo o onom pravom, ne o nalepnicama) ne može da bude bezbolno, jer je to ipak proces tokom kojeg vas bockaju, bockaju i bockaju. Anesteziju sme da vam da samo doktor, što majstor za tetovaže nije; eventualno možete da budete namazani anestezirajućom kremom (koja deluje slabije i za koju morate da sačekate da počne da deluje, zbog čega je mnogi majstori za tetovaže ne koriste jer to produži kompletan proces), ili možete pred tetovažu da popijete analgetik (nemojte aspirin, jer on smanjuje koagulaciju, pa ćete krvariti više). Sad, mada tetovaža neće biti bezbolna, postoje delovi tela koji su osetljiviji na ovakvu vrstu ukrašavanja - u principu, radi se ili o mestima s više nervnih završetaka, ili o mestima gde nemate meso, nego samo kost i kožu.


How-to-Remove-Unwanted-Tattoos-2.jpg

Ovo mora da je mnogo bolelo...

tattootribal1xb7.jpg

Najčešće mesto tetovaže kod lepšeg pola...

ljubo3am0.jpg
virgocp6.jpg
tattooliongs1.jpg

Najčešća mesta tetovaža kod muškaraca....

cool_tattoo.jpg
Najružnija tetovaža na svetu...
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 25  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Irena70 (46)
sve je stvar ukusa,ali ja ih licno ne volim..pozz druze
#2, 07.02.2009 - 21:29
Pozdrav Irena.
07.02.2009 - 21:43
http://www.karike.com/albums/brkajlodr/p480350
...ovo je najzdravija...
i najlepsha tetovazha...hihiiii...
#1, 07.02.2009 - 21:13
Hahahaha....Gde to nađe?Pozzzz
07.02.2009 - 21:15