Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
MILESM blog

PUSTIMO DA NAS NOVA LJUBAV POVEDE...

    MOGU DA SE PRETVARAM- BAR NA TRENUTAK- DA SAM DRUGACIJA.VOLELA BIH DA BUDEM VESELA, RADOZNALA, SRECNA. DA INTENZIVNO PREZIVLJAVAM SVAKI TRENUTAK, DA ZUDNO ISPIJAM VODU ZIVOTA.DA PONOVO VERUJEM U SNOVE. SPREMNA DA SE BORIM ZA ONO STO ZELIM.

DA VOLIM COVEKA KOJI JE VOLEO MENE.

DA, TAKVA BIH ZENA ZELELA DA BUDEM-ZENA KOJA SE NAJEDNOM ODNEKUD POJAVILA I PREOBRATILA U MENE.

POSMATRALA SAM TU ZENU KOJA JE DOTADA ZIVELA MOJIM ZIVOTOM; BILA JE SLABA, IAKO SE TRUDILA DA IZGLEDA JAKA. PLASILA SE SVEGA , ALI JE UBEDJIVALA SAMU SEBE DA TO NIJE STRAH VEC MUDROST ONIH KOJI POZNAJU STVARNOST. ZAZIDALA JE PROZORE KROZ KOJE JE PRODIRALA RADOST SUNCA-DA NJEN STARI NAMESTAJ NE BI IZBLEDEO...

VIDELA SAM "DRUGU" KAKO SEDI U UGLU SOBE- SVA LOMNA, UMORNA , RAZOCARANA. KAKO OBUZDAVA I ZAROBLJAVA ONO STO BI MORALO UVEK OSTATAI SLOBODNO: SVOJA OSECANJA. KAKO POKUSAVA DA PROCENI BUDUCU LJUBAV NA OSNOVU PATNJE IZ PROSLOSTI.

LJUBAV JE UVEK NOVA! NIJE VAZNO DA LI VOLIMO JEDNOM, DVAPUTA, DESET PUTA U ZIVOTU- JER SE STALNO SUOCAVAMO SA SITUACIJOM KOJU NE POZNAJEMO. LJUBAV NAS MOZE ODVESTI U PAKAO ILI U RAJ,ALI NAS UVEK NEKUD ODVEDE. TREBA JE PRIHVATITI JER ONA JE OSNOVNA SNAGA NASEG POSTOJANJA. AKO JE USKRATIMO SEBI, UMRECEMO OD GLADI GLEDAJUCI ZUDNO U DRVO ZIVOTA, A NECEMO IMATI SMELOSTI DA PRUZIMO RUKU I UBEREMO PLODOVE.TREBA TRAZITI LJUBAV MA GDE ONA BILA, CAK I ONDA KADA TO PODRAZUMEVA SATE, DANE, NEDELJE RAZOCARENJA I TUGE.

JER ONOGA CASA KADA KRENEMO U POTRAGU ZA LJUBAVLJU , I LJUBAV TAKODJE POLAZI NAMA U SUSRET.

I SPASAVA NAS..."


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

reče lija zecu
#1, 19.02.2009 - 02:02