Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
MILESM blog

OVAKO MI SE NEKADA DOGADJALO ?

 

                      Borba u meni, izmedju mira i nemira...

Ove noći osećam u sebi talas besa, koji me celog, deo po deo obuzima. Promena raspolozenja kod mene je oćigledna... 
Neki djavo u meni neda mira. Čak i kada se opustim, mirujem, on počne da luduje! Vodi me svojim putevima. Kako on to voli! Da me vuče i pokazuje granice pakla. Koliko nepravde, nesreče ?
Sve me to polako obuzima. I ma koliko se borio protiv toga, da ne vidim, da ne osećam, on me vuče dole, sve dublje i dublje, do dna pakla, do svog carstva. Tu on vlada, ja sam rob. Smatra da sam stvoren da kroz mene živi.
I uspeva. 
Borba u meni, izmedju mira i nemira, nemoćni pokušaji da iz vatre pobegnem u malo prijatnije temperature, maksimalno me ispunjava onom negativnom, djavolskom energijom, besom. 

Kad se u meni bes pokrene, svestan je svoje pobede. Više ne mogu da se opustim, da mirujem! Kada bih barem mogao da ubijem tog djavola u sebi, da se ujutru probudim pobednički i ovladam sobom. 
Zato veceras letim u visine, da se u visne vinem, da sagledam nedokučivu istinu, da vidim ono sto mi djavo ne dozvoljava... 

Svestan prolaznosti, pobediću pakao ove noći i ujutru

OKREĆEM NOVI LIST !!!

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: