Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
MILESM blog

VOLIM TE,A JOŠ-NE ZNAM TE !!!

 

  Svako ima nekoga koga voli.
 
  Svako  ima  nekoga,  koga  nema  i  za  kim  žali.

I bez te osobe nam je teško i  koju  više ništa ne može vratiti i bez koje se ponekad život učini težak, i siv, i nemoguć. Uzaludan. Ali ni to se ne da izmeniti. Mi moramo uvek ići dalje i svaki dan živeti kao da je posljednji. I trebamo praštati i voleti. 

Ne zaboravi Ljubavi moja da uvek postoji neko ko te čeka na kraju Puta, na kraju dana, na početku dana, na kraju meseca, godine, života, na kraju svega. Uvek i zauvek. Uvek i zauvek postoji neko ko te voli baš takvu kakva jesi, ko te baš takvu sniva i želi, kome si draga, ko te voli i da uvek i zauvek postoji neko ko te želi saslušati, ko samo čeka da nešto kažeš. Taj neko sam ja, Ljubavi moja.I na početku i na kraju tvoga Puta. Spojeni ili odvojeni, sastavljeni ili rastavljeni. I kada odeš i kada se vratiš. I u snu i na javi, jer ti si čista mirisna duša. I znam da ću te voleti.. I znaš da češ me voleti.
  
I iako večeras nisi pored mene i iako me čežnja setom natapa, a ja ih u reči pretvaram, večeras ću ti u snove doći i gledaću te kako sanjaš. I videceš da će ti se činiti jednog dana sve ovo što nas danas boli što nismo zajedno, biće jednom tako daleko i nestvarno, da nećeš poverovati kada budemo zagrljeni kada se sa lepom setom i osmehom budemo prisećali ovih naših dana i sadašnje čežnje koja nas pohodi. 
Svi mi živimo u hodnicima vremena I ova sadašnja čežnja samo je jedan hodnik naše Ljubavi. I znam da ti se nekada čini da ovaj lavirint nema kraja.Videceš mila i ovo će kao i sve proći i vatrica će u kaminu pucketati a ti ćeš zaspati u mom naručju.
Volim tvoje godine, tvoje čiste i razbarušene misli, tvoja pomešana kao dečija suza čista osećanja, tvoj smeh, tvoje nežne reči, tvoju brižnost, volim svako slovo tvoga imena, volim svaku tvoju prošlost i svaki tvoj san, želju i osečaj. Volim i sve tvoje izgubljene snove i sve emocije, i pomalo stidljive ljubavne izjave, volim zauvek potrošene sve tvoje nemire, sve pokidane iluzije. Volim tebe celu, takvu kakva jesi, kakva si stvorena, kakvu te znam...

Večeras bih želio sa tobom večnost da podelim. Možda čak nešto i više od toga, naše parčence, naš komadić Raja. 
I pre nego što jutro između noćno plavih nebeskih kola, po novom danu žutu svetlost prospe, a sunce na horizontu izmami crvene ruže, suze naših srca kojom umivasmo našu usamljenost i razdvojenost pročišćavajući naša srca, suze, koje su bezbroj noći tražile da postanu jedno, spojiće se, nevidljivim stazama kojima duše putuju, stvarajući nepresušni izvor ljubavi sa kojeg ćemo se daljni zivot oboje napajati, više nikada ne pijući krvavu vodu ovoga sveta.

Volim te ljubavi moja, moja ljubav je ovdje prikazana samo u rečima, ali mnogo drugačije se odigrava u srcu.Volim te najviše...to zauvijek zapamti...SREĆO !
 
  VOLIM TE I ŽELIM TE I TREBAM TE,A JOŠ-NE ZNAM TE !!!

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

erde5 (31)
predobar text
nadam se da ces brzo naci svoju srecu
#1, 20.02.2009 - 18:46
HVALA TI NA LEPOJ ŽELJI.
I JA SE NADAM,PA JE I TRAŽIM I ČEKAM.
ALI ĆU JE NAĆI.
SREĆA JE VEĆ U MENI,
JOŠ SAMO DA SRETNEM NJU...
Pozdrav
20.02.2009 - 21:12