Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
MILESM blog

Pretvoriti molitve u život

 

I dok ova noć lagano tone u beskraj, i dok su mi sva osećanja natopljena tobom, a svaka misao prožeta traženjem kako da te usrećim, kako da te uvek iznova obradujem, kako da sve tvoje strahove zauvek u bezdan nepostojanja pošaljem, želim ti pričati o našem cvetu Ljubavi.
Ljubav se mila ne može posedovati, ljubavi se samo može služiti. Mada mi često pokušavamo nemoguće i onda se razoćaramo. Jer ne poimamo suštinu.
Da ona odabire nas, a ne mi nju.

To znaći ponuditi pomoć onima koji je traže i zaslužuju, kao i onima koji je ne traže i ne zaslužuju. To znači biti pri ruci kada te trebaju, ali se ipak, nikada ne nametati, kada te neko ne želi. 

To znači vedro gledati na svet kako bi oni koji lako posustaju, imali nekoga ko će ih pridignuti. To znaći uvek imati veru i zadržati je ćak i onda kada i sama ne uvidjaš preterane razloge za nju, kako bi oni koji nemaju vere pronašli hrabrosti za život. To znaći ne samo život molitve, nego i pretvoriti molitve u život, tako ćeš više od života, imati i ti i oni kojima ljubavlju srca služiš. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: