Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ELBA blog

EVO PAR ZANIMLJIVOSTI !!!

PROCITAJTE  !!!!Ah,videti se usi?Pa ti si gresnica!!!
*Pokrivene usi-obavezno,ali u srednjem veku.Zene su na javnim mestima morale da prekriju usi,jer su verovale da je Devica Marija zatrudnela sa Isusom preko usiju.Dakle,stitnici za usi su za njih tada bili kao kondom! ;-)

-Poljubi me!
*Dobro,puzevi su poprilicno ljigave zivotinje,koje jedu salatu.Ali oni su u stvari jako slatki:pre parenja-oni se obavezno poljube!

-Put je dug!
*Ono sto spermatozoid mora da postigne na putu do jajne celije izgleda kao podvig coveka koji mora da prepliva okean od Evrope do Amerike-stvoren od sirupa.

-Njuskala
*Mravi imaju isto dobar njuh kao i psi.

-Tvrdoglavi sprinter
*Da li ste znali da magarc moze da trci brzinom i do 50 km/h?

-Cool
*Severni pol pre 55 miliona godina bio je pravi tropski raj na zemlji.Osim palmi,cempresa i aligatora,tu su ziveli i komarci velicine fudbalske lopte.

-Ah ti Kinezi
*U Kini bela boja asocira na zalost.Kinezi tu boju nose na sahranama.

-Minut po minut
*U svetu se godisnje u institucijama za patentiranje prijavi 700.000 pronalazaka-svake minute po jedan!

-Dupla kradja
*Nemaèka: Franku Pielu je automobil dva puta ukraden iste noæi. Prvo ga je policija pronašla a potom je opet nestao kad ga je nesretnik došao podiæi sa policijskog parkirališta. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: