Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ELBA blog

JEL JE STVARNO NASLOV BLOGA PRESUDAN ZA BROJ POSETA ???????????

JESTE  DA  SAM  IZ  RESAVSKOG  KRAJA  I  DA SE  TO  MANJE  VISE  PREPISUJE  !!!  ALI  VODIM  RACUNA  I  STA  PREPISUJEM  !!!   A  ZA  ONE  KOJI  TEK  PRVI  PUT  CITAJU  MOJE  BLOGOVE   !!!   HVALA    NA  OCENAMA   !!!!!!!!!!! POZDRAV  I  ZA  VAS  KOJI  NEZNATE  !!!   OBICNO  BLOGUJEM  DOBRE  VICEVE  I  ZANIMLJIVOSTI   !!!!!  SAMO  SE  VI  PROSETAJTE  PO  OSTALIM  BLOGOVIMA  !!!   HVALAAAAAAAAAAA    UNAPRED     IAKO  VAM  NASLOVI  OSTALIH  BLOGOVA  NISU  BILI  INTERESANTNI  !!!!!  A  DA  GA  NISTE  TEK  ZABADAVA  CITALI    EVO  I  JE  DAN  VIC  !!!    HTEO  DA  STAVIM  VIC  A  NASO  DOBRU  ZANIMLJIVOST   !!!      
Linda Wolfe - žena koja se udavala 23 puta
Kad joj je bilo 16 dobila je prvog muža. Sada je 68-godišnjakinja i iza sebe ima 23 braka. Njeno ime je Linda Wolfe i priznaje da je oduvijek bila "ovisna o romansi".
Majka sedmero djece iz Andersona u Indijani ne može nabrojati sve svoje muževe, ali se sjeća da je najbolji od njih bio George Scott, njen prvi muž s kojim je i najduže bila u braku - čak sedam godina.

Najbolji ljubavnik joj je, kako kaže, bio Jack Gourley, a u prilog tome ide i činjenica da se za njega udavala tri puta.

Najneobičnije vjenčanje imala je u zatvoru u gradu Pendeltonu sa jednookim partnerom Tomom Stutzmanom.

"Svi dečki iz susjedstva su bili zaljubljeni u mene", prisjeća se Linda. "Svaki od njih želio me oženiti. U nekim svjetskim gradovima postavljaju znakove ispred gradova u kojima žive nosioci rekorda. Ni ja se ne bih bunila da dobijem jedan takav."

Linda je posljednjih 12 godina neudata, što je najduži period koji provodi sama još od vremena kad je bila dijete, piše Indianapolis Star.

"Opet bih se udala jer, znate, postanete usamljeni", priznaje starica.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: