Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ELBA blog

DIREKTOR LUDNICE !!!!!!!!!!!!!!!!

........... nije  za  smejanje  !!!!!!!!!!!

Prvi (pokazuje džepnu lampu i kaže): Evo, ja cu sad upaliti ovu lampu, a ti se popni uz zrak svetlosti. - Necu, jer znam taj trik. - Koji trik? -6.png Pa, ja se popnem do vrha, a ti ugasiš lampu.

 

Leže dva debila na trbuhu i pevaju. Odjednom, jedan od njih se okrene i nastavi pevati. - E, kretenu, zašto si se okrenuo? - Pa, druga strana ploce!!

 

Kartaju dva ludaka. Prvi baci karte i kaže: - Šah mat! A drugi ce njemu: - Budalo, ne igramo košarku nego fudbal!

 

Dobro, kada ste poceli verovati da ste konj? - pita psihijatar pacijenta. - Davno, davno, još dok sam bio ždrebe.

 

Koja je razlika izmedu škole i ludnice? Samo u telefonskom broju.

 

Idu tri ludaka prugom. Prvi: Al’ je dugo ovo stepenište! Drugi: Da, a i gelender je nizak. Treci: Nema brige, evo stiže lift!

 

Hoda ludak po ludnici i stalno si na glavu stavlja duvan. Nailazi doktor pa ga upita što radi. - Pa ja sam lula. - Ma otkud ti ta ideja, po cemu si ti lula. Izvadi ludak kitu i rece: - Povuci dim, pa ceš se uveriti.

 

U cekaonici kod psihijatra razgovaraju tri ludaka. Prvi: - Ja sam Isus Hrist i mene je poslao Bog da spasim svet. Drugi: Nije istina. Isus Hrist sam ja, i mene je Bog za to poslao! Treci: Momci, nemojte lagati, ja znam dobro koga sam poslao. Vas nisam!

 

Sedi jedan ludak i do sebe drži kesu s bananama i drugu kesu sa šecerom. Stalno uzima banane, guli ih, umace u šecer i baca ih kroz prozor. Ovom do njega dosadilo je da ga gleda pa ga upita: - Izvinite, zašto bacate te banane kroz prozor? A ovaj ce njemu: - Ne volim ih s šecerom!

 

Nekoliko ludaka kupalo se u moru. Odjednom se jedan od njih pocne daviti. Srecom, jedan ludak skoci u more i spasi ga. Iznese ga van i odnese s plaže. Kad se vratio kažu mu: - Svaka ti cast što si ga spasio. A gdje je sad on? - Ma znate, pošto je bio mokar, obesio sam ga da se osuši.

 

Dogovore se ludaci kako ce pobeci iz ludnice. Sve lepo isplaniraju i krenu. Pretrce preko dvorišta, preskoce jedan zid, preskoce drugi zid, preskoce treci zid, preskoce XXX zid, i dodu do zadnjeg. Taman ga se odluce preskociti, kad jedan rece: Eeej, moramo se vratiti. Zaboravili smo lupiti cuvara.

 

Direktor ludnice zove policijsku stanicu i traži pomoc u hvatanju bolesnika koji je tog dana pobegao s lecenja. - Visok je metar i pedeset, vrlo je mršav i težak je oko 250 kila… - Ali to je nemoguce. Covek od metar i pedeset, mršav i 250 kila? - Pa jesam li vam rekao da je LUD!!!

 

Beze dva ludaka iz bolnice. Kako su bezali prvi pretrci preko ledine i uvali se u zbunj. No strazar je to cuo i drekne: -Ko je tamo?! Prvi ludak: -Mijaoo mijaooo! Strazar: -Ah dobro je, to je samo macka! Pretrci sada i drugi ludak te smugne u zbunj, ali je strazar cuo i njega. Strazar: Ko je tamo? Drugi ludak: -Druga macka! DIREKTOR  LU 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: