Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ELBA blog

PROLECNA INSPIRACIJA !!!!!

S prvim proljetnim suncem budi se priroda nakon, nekada tek simboličnog no ponekad i pravog, zimskog sna. Mnogi od nas također su prihvatili zimska pravila igre. Priroda je stala, uspavali smo se i mi.


 

S prvim proljetnim suncem budi se priroda nakon, nekada tek simboličnog no ponekad i pravog, zimskog sna. Mnogi od nas također su prihvatili zimska pravila igre. Priroda je stala, uspavali smo se i mi.
S prvim proljetnim suncem budi se priroda nakon, nekada tek simboličnog no ponekad i pravog, zimskog sna. Mnogi od nas također su prihvatili zimska pravila igre. Priroda je stala, uspavali smo se i mi.Spas od posla potražili smo u četiri zida toploga doma. Zaboravili smo na podrume, tavane, vrtove i okućnice ...  Uvjerili smo se da nije vrijeme za velike poslove. Po zimi se ne lakiraju parketi niti se boje zidovi, jer nije lako prozračiti dom u kome se živi dok temperatura ne prijeđe dvoznamenkastu granicu. 


92df6ff885766733d9e56eb633bed054.jpg

No, izgovora više nema! Nakon prvih proljetnih depresija, vrijeme je za akciju. Ugledajte se u prirodu, te se u jesen ponosno osvrnite na sve što ste u ovoj godini napravili. Učinite svoj dom još ugodnijim, ljepšim i drugačijim. Uz malo truda osjećat će te se kao da ste u sasvim novom životnom prostoru.

Kroz ovu top temu poticajno naslovljenu „Proljetna inspiracija“ nastojat ćemo vas servisirati i obogaćivati dovoljno inspirativnim informacijama, pobuditi vašu prikrivenu kreativnost te vas potaknuti na promjene koje će, zasigurno, unijeti novu živost u Vaš život. Promjene će sigurno razveseliti i članove vaše obitelji, te iznenaditi prijatelje koji će u vašoj aktivnosti i novinama koje ste unijeli u svoj život vidjeti vašu životnu snagu!

e7bdb45e29344acd9a677d717fd07674.jpg

Bez ograničenja, zakoračite u svijet mašte, onakav kakav ste do sada gledali u časopisima, katalozima ili na televiziji. Pod zaštitom Svetog Jurja, zaštitnika zemlje, usjeva, zelenila i stoke, prionite radovima u svom vrtu. Zasadite voćnjak ili barem drvo koje će u vašem dvorištu za koju godinu davati ugodan hlad. Postavite ljetni paviljon, izgradite bazen ili dječje igralište u svom dvorištu. Učvrstite tlo kockama koje dopuštaju da vaše dvorište ostane prekriveno travom. Obogatite svoju okućnicu vrtnom klupom, stilskim kipićima, uredite kamenjak ili samo zasadite cvijetnjak, ali tako da izazovete zavist vaših susjeda.

Pred nama je, sasvim sigurno, još jedno vruće ljeto. Stoga opremite svoj dom kvalitetnim klima uređajima ili drugim rashladnim pomagalima, zaštitite prozore sjenilima, a dom svakako zaštitite od neželjenih gostiju.

c246a74f6859bb1105fe21d6f04c4e2e.jpg


Više vedrine i pozitivne energije u vaš će život unijeti boje. Možda je vrijeme da obojite zidove svoga doma. Dovoljno će biti bijelu boju zamijeniti vašom omiljenom, ili barem osvježiti zidove novim slojem. Poigrajte se bojama. Neka vaši zidovi propjevaju, pa će te i vi sa njima! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: